sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 11 Ocak 2022 #1 Merhabalar hesabıma girerken böyle bir sorunla karşılaştım hiç düzelmiyor böyle devam ediyor ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri lol.PNG 25,5 KB · Görüntüleme: 64
Merhabalar hesabıma girerken böyle bir sorunla karşılaştım hiç düzelmiyor böyle devam ediyor ne yapmam gerekiyor?
B berkantteam Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 311 11 Ocak 2022 #2 sistemdeneme dedi: Merhabalar hesabıma girerken böyle bir sorunla karşılaştım hiç düzelmiyor böyle devam ediyor ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bende giremiyorum genel bir sorun galiba.
sistemdeneme dedi: Merhabalar hesabıma girerken böyle bir sorunla karşılaştım hiç düzelmiyor böyle devam ediyor ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bende giremiyorum genel bir sorun galiba.
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 647 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Ocak 2022 #3 Hocam kapatıp açmayı falan deneyin, bende sorun yok.
sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 11 Ocak 2022 #4 Kyras dedi: Hocam kapatıp açmayı falan deneyin, bende sorun yok. Genişletmek için tıkla... Denedim.
B berkantteam Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 311 11 Ocak 2022 #5 sistemdeneme dedi: Denedim. Genişletmek için tıkla... İstemciyi sildim şimdi şu an sorun yok.
sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 11 Ocak 2022 #6 Silinen üye dedi: İstemciyi sildim şimdi şu an sorun yok. Genişletmek için tıkla... İstemciyi sildim derken anlamadım hocam yardımcı olur musunuz?
Silinen üye dedi: İstemciyi sildim şimdi şu an sorun yok. Genişletmek için tıkla... İstemciyi sildim derken anlamadım hocam yardımcı olur musunuz?
erenerdugan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 11 Ocak 2022 #7 Bilgisiyarı yeniden başlatmayı dener misiniz?
B berkantteam Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 311 11 Ocak 2022 #8 sistemdeneme dedi: İstemciyi sildim derken anlamadım hocam yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan yardım aldım+ riotu silip geri yükledim erenerdugan dedi: Bilgisiyarı yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... ben denedim az önce olmadı en iyisi silip geri yüklemek
sistemdeneme dedi: İstemciyi sildim derken anlamadım hocam yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan yardım aldım+ riotu silip geri yükledim erenerdugan dedi: Bilgisiyarı yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... ben denedim az önce olmadı en iyisi silip geri yüklemek
İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #9 Modeme reset atıp tekrar girmeyi dene.
B berkantteam Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 311 11 Ocak 2022 #10 İnssomnia dedi: Modeme reset atıp tekrar girmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Videoda öyle diyor zaten ben onu denedim olmadı ama belki işe yarar.
İnssomnia dedi: Modeme reset atıp tekrar girmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Videoda öyle diyor zaten ben onu denedim olmadı ama belki işe yarar.