Loxynow Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Merhaba dostlar, LoL'e başlamayı düşünüyorum hangi sunucuda hesap açmalıyım ve lane hero vb. önerileriniz varsa bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
Merhaba dostlar, LoL'e başlamayı düşünüyorum hangi sunucuda hesap açmalıyım ve lane hero vb. önerileriniz varsa bekliyorum.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 11 Mart 2023 #2 Loxynow dedi: Merhaba dostlar, LoL'e başlamayı düşünüyorum hangi sunucuda hesap açmalıyım ve lane hero vb. önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Eu West, TR'de sakın başlama bak sakın en kötü sunucu.
Loxynow dedi: Merhaba dostlar, LoL'e başlamayı düşünüyorum hangi sunucuda hesap açmalıyım ve lane hero vb. önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Eu West, TR'de sakın başlama bak sakın en kötü sunucu.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 İngilizcen yok ise, Türkiye sunucusundan başla. Lane hero olarakta biz ne desek boş. Oyunu öğrendikten, bilgi sahibi olduktan sonra kendin istediğin iyi olduğun laneye yöneliyorsun zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023
İngilizcen yok ise, Türkiye sunucusundan başla. Lane hero olarakta biz ne desek boş. Oyunu öğrendikten, bilgi sahibi olduktan sonra kendin istediğin iyi olduğun laneye yöneliyorsun zaten.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 11 Mart 2023 #4 Tabiki eu kullanın eğer varsa tr lol oynamadığım için ama karakter öneremeyeceğim.
AnanasliTost Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 532 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 Loxynow dedi: Merhaba dostlar, LoL'e başlamayı düşünüyorum hangi sunucuda hesap açmalıyım ve lane Hero vb. önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye'den mümkün olduğunca başlama ingilizcen iyiyse batı Avrupa'yı öneririm.
Loxynow dedi: Merhaba dostlar, LoL'e başlamayı düşünüyorum hangi sunucuda hesap açmalıyım ve lane Hero vb. önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Türkiye'den mümkün olduğunca başlama ingilizcen iyiyse batı Avrupa'yı öneririm.
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.383 Çözümler 38 11 Mart 2023 #6 Doğu Avrupa İskandinav sunucusundan başlayın. EUW Türk kaynıyor zaten.