Şu anda 15 yaşındayım. 8 yıldır LoL oynuyorum. Ama bu aralar 2 haftadır hiç girmedim, arada çok fazla giresim geliyor ve istek geldikçe başka oyunlar oynamaya çalışıyorum. Sizce girmeli miyim?
Rankım Master.
Hiç girme dostum. Benim Rankım da Master, hala da en ufak hatada "15 ff" diye ağlayan bebelerle kaynıyor oyun, kafanı bu tarz oyunlarla yorma hiç. Ben farklı oyunlar oynamaya başlayarak bıraktım tamamen, 11 yıllık lolcüydüm bu arada.
Şu anda 15 yaşındayım. 8 yıldır LoL oynuyorum. Ama bu aralar 2 haftadır hiç girmedim, arada çok fazla giresim geliyor ve istek geldikçe başka oyunlar oynamaya çalışıyorum. Sizce girmeli miyim?
Rankım Master.
Bırak hocam hiç başlama arkadaşımla EU da Master'a kadar zor kastık EU da artık 15 ff diye ağlamaya başlayan turco kardeşlerimizle dolmuşsa TR'yi hiç düşünemiyorum.
Gir tekrar 4 5 maç üst üste kaybet sonra sil bir daha canın istemeyecek zaten. Ben de bırakmıştım girdim 250 lpyi 14 macta eritip diamond'a düşünce sildim direk oynanmaz bu oyun.
Gir tekrar 4 5 maç üst üste kaybet sonra sil bir daha canın istemeyecek zaten. Ben de bırakmıştım girdim 250 lpyi 14 macta eritip diamond'a düşünce sildim direk oynanmaz bu oyun.
Oynuyorum oynuyorum sadece başım ağrıyor zamanım gidiyor hiçbir anlamı yok bence ciddi oynamanın. Onun yerine çok canım sıkılırsa açıp msi worlds falan izliyorum daha zevkli.