brkclsn Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 393 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Artık eskisi gibi dereceli girmek istemiyorum çevremde kimse. Bu sebeple genelde eğlence modları oynuyoruz. Ulti büyü kitabı modunu çok sevmiştik. Buna benzer bir mod veya URF, rurf gibi yakın zamanda gelecek mod var mı biliyor musunuz?
Artık eskisi gibi dereceli girmek istemiyorum çevremde kimse. Bu sebeple genelde eğlence modları oynuyoruz. Ulti büyü kitabı modunu çok sevmiştik. Buna benzer bir mod veya URF, rurf gibi yakın zamanda gelecek mod var mı biliyor musunuz?
mitkaan Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #2 urf ocak ayının ortaları ve sonlarına doğru gelicek, aynı şekilde 2025 sezonunun başında arena geri dönüyor ama 2 aylığına.
urf ocak ayının ortaları ve sonlarına doğru gelicek, aynı şekilde 2025 sezonunun başında arena geri dönüyor ama 2 aylığına.
L Lyphix Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 2025 yılında başka aylarda gelecek mi?
brkclsn Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 393 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 Lyphix dedi: 2025 yılında başka aylarda gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ama anında sildim URF bittikten sonra. Diğer modlardan hiç keyif almıyorum gerçekten biraz daha uzun tutsalardı keşke.
Lyphix dedi: 2025 yılında başka aylarda gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ama anında sildim URF bittikten sonra. Diğer modlardan hiç keyif almıyorum gerçekten biraz daha uzun tutsalardı keşke.