LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.401 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #11 Top- Garen Ornn Jungle- Master'yi, xin, graves Mid- Ahri, annie Adc- Ezreal, Miss Fortune Support- morgana, janna, lulu
Top- Garen Ornn Jungle- Master'yi, xin, graves Mid- Ahri, annie Adc- Ezreal, Miss Fortune Support- morgana, janna, lulu
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 12 Ocak 2021 #12 Kesinlikle Garen ve Lux.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 12 Ocak 2021 #13 RPM dedi: Üst koridor: Garen. Orman: Master Yi, Shaco. Orta koridor: Aklıma gelmedi. Adc: Ezreal, Caitlyn. Destek: Soraka. Genişletmek için tıkla... ezreal mi yapmayın hocam
RPM dedi: Üst koridor: Garen. Orman: Master Yi, Shaco. Orta koridor: Aklıma gelmedi. Adc: Ezreal, Caitlyn. Destek: Soraka. Genişletmek için tıkla... ezreal mi yapmayın hocam
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 12 Ocak 2021 #14 Çalıkuşu dedi: Yapmayın hocam. Genişletmek için tıkla... O kadar da zor değil, alışsa oynar yani.
dreamybull Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 345 12 Ocak 2021 #15 Neeko olabilir. Destek, üst koridor, orta koridor istediğin yerde oynarsın. E-Q tutturabilirsen çok güzel bir hasar çıkıyor. Takım savaşlarında iyi bir pozisyon yakalarsan Ulti yeteneğin ile çok iş yapabilirsin.
Neeko olabilir. Destek, üst koridor, orta koridor istediğin yerde oynarsın. E-Q tutturabilirsen çok güzel bir hasar çıkıyor. Takım savaşlarında iyi bir pozisyon yakalarsan Ulti yeteneğin ile çok iş yapabilirsin.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 12 Ocak 2021 #16 Yasuo diye bir çar var o çok zor, LoL'un en zor çarı ona bulaşma... Şaka, şaka şunları öneririm: Top: Garen Mid: Midde kolay Hero aklıma gelmedi Jungle: Master, kayn Adc: Caitlyn, miss fortune Support: Leona, lulu
Yasuo diye bir çar var o çok zor, LoL'un en zor çarı ona bulaşma... Şaka, şaka şunları öneririm: Top: Garen Mid: Midde kolay Hero aklıma gelmedi Jungle: Master, kayn Adc: Caitlyn, miss fortune Support: Leona, lulu
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #17 Furkan Konca dedi: Ashe, Ziggs, Yasuo, Garen. Genişletmek için tıkla... Yasuo zor olur.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 12 Ocak 2021 #18 Arkadaşlar ufak bir işim vardı hepinizin yorumlarını okuyorum.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 12 Ocak 2021 #19 Şaka gibi kimse LoL'e başlama dememiş, forumda gelişme var. Miss Fortune ve Jax öneririm.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 12 Ocak 2021 #20 Perceival dedi: Şaka gibi kimse LoL'e başlama dememiş, forumda gelişme var. Miss fortune ve jax öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten başlamazdım ama sınıf arkadaşlarım hadi sen de gel dedi. Bıktım, gönülleri olsun diye oynayacağım.
Perceival dedi: Şaka gibi kimse LoL'e başlama dememiş, forumda gelişme var. Miss fortune ve jax öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten başlamazdım ama sınıf arkadaşlarım hadi sen de gel dedi. Bıktım, gönülleri olsun diye oynayacağım.