LoL'e yeni başlayan için öneriler

vodkajaz

Decapat
Daha fazla  
LoL oynamaya dün başladım şimdilik kabaca kavradım gibi ama hala anlamadığım şeyler var. Oyunda sürekli ölüyorum ilk başlarda vur kaç mantığında mı ilerlememiz gerekiyor? Genelde destek oynamayı severim. Önerileriniz nedir? Bir de totem olayı nedir?

Yanına bir kişiyi al o oyunu karakterleri hareketleri ultisi güçleri skilleri öğrenmen yaklaşık 3 ayını alır zaten LoL'e bu saatten sonra başlayan sayısı çok azdır tek başına öğrenmen çok zor.

Tavsiye olarak diyebileceğim tek şey gidin aram oynayın. Vallahi en iyisi aram arena vs. Bir de oyuna başlamadan önce küfür bile bilmezdim hayatımı kararttı artık yeni küfürler üretebiliyorsun.

Tavsiye olarak diyebileceğim tek şey gidin aram oynayın. Vallahi en iyisi aram arena vs. bir de oyuna başlamadan önce küfür bile bilmezdim hayatımı kararttı artık yeni küfürler üretebiliyorsun.

Aram ne bilmiyorum LoL eklentisiymiş baktım açıkçası çok kafa yormayacak bir RPG aradığım için başladım detaylara fazla boğulmadan eklenti falan kurarsam işin içinden çıkamam kafa dağıtmalık bir RPG arıyorum.

Acilen bırakman. Hem akıl sağlığın için hem de psikolojin için yerinde bir hamle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…