LoL'e yeni başlayanlar için şampiyon önerisi

Rog Aura

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba oyuna daha 1-2 hafta önce başladım oynaması kolay şampiyon arıyorum.
Alt koridoru her ne kadar sevmesemde sıralı maçta hep bana kalıyor öneri ad şampiyonlarınız neler ve o şampiyonla nasıl oynamamı önerirsiniz.
Ms Fortune'yi pek beceremedim.
Ekstra olarak üst ve orta koridorda oynama ihtimalime karşın oralar içinde yazarsanız sevinirim.
(Not pek sabırlı değilim o yüzden erken oyunda zayıf kalmayan şampiyon yazarsanız sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlama. İlla başlayacağım diyorsan ADC senin için yanlış bir rol çünkü ADC'ler erken oyunda zayıf olup sonradan güçlenen şampiyonlardır.

Sakın başlama, hayatta yapabileceğin en kötü şey LoL oynamak.

başlama. İlla başlayacağım diyorsan ADC senin için yanlış bir rol çünkü ADC'ler erken oyunda zayıf olup sonradan güçlenen şampiyonlardır.

ADC'den ADC'ye değişir. Kalista'nın erken oyunda yanına oyun bilgisi yüksek renata glasc gelirse mid-lateye kadar domine eder.
Nilah Soraka olursa da lanede sabaha kadar trade atarsın, ama Nilah earlysi zayıf karakter.
Samira-rell yaparsan da lanede döversin.
Draven-rell yaparsan da Draven early kabadayısı olarak tokatlar.

O sırada orman veya orta koridordan gelen herhangi bir şampiyon ikinizi de tokat manyağı yapıp geri yollar. Koridor üstünlüğüne sahip şampiyonlar olabilirler evet ama bence arkadaşın güç dediği şey o değil.

ADC iyce psikolojimi bozdu ikincile alt koridor koydum sürekli alt geliyor duom varda beye yarar sürekli Jungle kitliyor.

Bence naafiri yi deneyebilirsin comboları basit olan bir karakter.

LoL denilen oyuna başlamamanı şiddetle öneririm uzak dur. En başlarda keyif alırsın belli bir süre geçtikten sonra iş keyif alma safhasından çıkar tamamen rekabet hırs ve at yarışına döner bu da bireyin gereksiz sinir krizi atakları geçirmesine ve oyun üstüne oyun girmesine neden olur zamanını öldürürsün kendine vakit ayıracak zaman bulamazsın en iyisi uzak dur.

Destek oyna oyunu ogrenene kadar, oyun nedir ne degildir sampiyonlqr itemler macro objektifler. Buraya yazamayacagim karar şey var oyunda, destege gec oynamasi kolaydir farm yapmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…