Babapro21 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 600 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar soru yukarıda. Bir tane AMD bir tane NVIDIA icin hangsi daha iyi? TB 81mhs. lolMiner 79mhs. Ama asıl önemlisi gönderilen hisse diye biliyorum ama yanlış biliyorsam duzeltin. Yardımci olursanız iyi olur teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2022
Arkadaşlar soru yukarıda. Bir tane AMD bir tane NVIDIA icin hangsi daha iyi? TB 81mhs. lolMiner 79mhs. Ama asıl önemlisi gönderilen hisse diye biliyorum ama yanlış biliyorsam duzeltin. Yardımci olursanız iyi olur teşekkürler.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.537 Makaleler 3 Çözümler 58 9 Şubat 2022 #2 AMD: TeamRedMiner. NVIDIA: lolMiner, T-Rex.
Nikneyime Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 4 Yer İzmir 9 Şubat 2022 #3 TBM bulaşma hatta yapımcının kendi sayfasına yazdım. 2miners 6 saatte 1 resetliyor paylaşımları 6 saatin sonunda 577 paylaşım minerda 500 2minersta. Son düzenleme: 9 Şubat 2022
TBM bulaşma hatta yapımcının kendi sayfasına yazdım. 2miners 6 saatte 1 resetliyor paylaşımları 6 saatin sonunda 577 paylaşım minerda 500 2minersta.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 10 Şubat 2022 #4 AMD: TRM, lolminer Nvidia: Gminer, NBminer, T-Rex Bence bunların dışına çıkmak mantıklı değil.
Babapro21 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 600 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #5 emircanunlts dedi: AMD: TeamRedMiner. NVIDIA: lolMiner, T-Rex. Genişletmek için tıkla... hocam amd yi Teamred yaptim Nvidia yi trex yaptım. ama Team red de benim AMD daha az vermeye başladı Lolminer a göre.
emircanunlts dedi: AMD: TeamRedMiner. NVIDIA: lolMiner, T-Rex. Genişletmek için tıkla... hocam amd yi Teamred yaptim Nvidia yi trex yaptım. ama Team red de benim AMD daha az vermeye başladı Lolminer a göre.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.537 Makaleler 3 Çözümler 58 10 Şubat 2022 #6 Babapro21 dedi: hocam amd yi Teamred yaptim Nvidia yi trex yaptım. ama Team red de benim AMD daha az vermeye başladı Lolminer a göre. Genişletmek için tıkla... Önemli olan Mh/s değil, gelen share ve stabil çalışması.
Babapro21 dedi: hocam amd yi Teamred yaptim Nvidia yi trex yaptım. ama Team red de benim AMD daha az vermeye başladı Lolminer a göre. Genişletmek için tıkla... Önemli olan Mh/s değil, gelen share ve stabil çalışması.
Babapro21 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 600 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #7 emircanunlts dedi: Önemli olan Mh/s değil, gelen share ve stabil çalışması. Genişletmek için tıkla... ama öyle yapinca ikisi ayrı ya iste o zmn ethermine da 1 rig yerine 2 tane gözüküyor ve rapor edilen yarı yarıya düşüyor nirmal midir Lolminer yapinca düzeldi.
emircanunlts dedi: Önemli olan Mh/s değil, gelen share ve stabil çalışması. Genişletmek için tıkla... ama öyle yapinca ikisi ayrı ya iste o zmn ethermine da 1 rig yerine 2 tane gözüküyor ve rapor edilen yarı yarıya düşüyor nirmal midir Lolminer yapinca düzeldi.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 15 Şubat 2022 #8 Havuzda gözüken MH'da share'de toplamda düşmemesi gerek. En az 24 saat test edin.
Babapro21 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 600 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #9 Catastrophe dedi: Havuzda gözüken MH'da share'de toplamda düşmemesi gerek. En az 24 saat test edin. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan eth+ton yapıyorum sıcaklık sorum var konuma girip yardımcı olursanız ii olur.
Catastrophe dedi: Havuzda gözüken MH'da share'de toplamda düşmemesi gerek. En az 24 saat test edin. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan eth+ton yapıyorum sıcaklık sorum var konuma girip yardımcı olursanız ii olur.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 22 Şubat 2022 #10 Fan hızlarını arttırdığınızda da halen sıcaklık sorunu devam ediyorsa, dual-mining'i bırakmanızı tavsiye ederim.
Fan hızlarını arttırdığınızda da halen sıcaklık sorunu devam ediyorsa, dual-mining'i bırakmanızı tavsiye ederim.