prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #11 kostx dedi: Reis şimdi EU da ban riski düşük mü yoksa direk yasak değil mi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yasak değil. TR'de yasak belki bir kaç sunucuda da yasak olabilir ama Avrupa sunucusunda bir Rioter yasak olmadığını belirtmişti.
kostx dedi: Reis şimdi EU da ban riski düşük mü yoksa direk yasak değil mi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yasak değil. TR'de yasak belki bir kaç sunucuda da yasak olabilir ama Avrupa sunucusunda bir Rioter yasak olmadığını belirtmişti.
kostx Femtopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #12 prex dedi: Yasak değil. TR'de yasak belki birkaç sunucuda da yasak olabilir ama Avrupa sunucusunda bir rioter yasak olmadığını belirtmişti. Genişletmek için tıkla... Ama şu an öalışmıyor lolskin nedenini biliyor musun?
prex dedi: Yasak değil. TR'de yasak belki birkaç sunucuda da yasak olabilir ama Avrupa sunucusunda bir rioter yasak olmadığını belirtmişti. Genişletmek için tıkla... Ama şu an öalışmıyor lolskin nedenini biliyor musun?
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #13 kostx dedi: Ama şu an çalışmıyor lolskin nedenini biliyor musun? Genişletmek için tıkla... 2022'den sonra çok LoL oynamadığım için kullanmıyorum. Belki güncellenmemiştir yeni yamaya.
kostx dedi: Ama şu an çalışmıyor lolskin nedenini biliyor musun? Genişletmek için tıkla... 2022'den sonra çok LoL oynamadığım için kullanmıyorum. Belki güncellenmemiştir yeni yamaya.
Kayzear Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #14 Ben uzun zamandır kullanıyorum ban yemedim yiyende görmedim ama Türkiye sunucusunda yasak diye geçiyor sanırım.
Ben uzun zamandır kullanıyorum ban yemedim yiyende görmedim ama Türkiye sunucusunda yasak diye geçiyor sanırım.
kostx Femtopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #15 Kayzear dedi: Ben uzun zamandır kullanıyorum ban yemedim yiyende görmedim ama Türkiye sunucusunda yasak diye geçiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sizde şu an çalışıyor mu peki.
Kayzear dedi: Ben uzun zamandır kullanıyorum ban yemedim yiyende görmedim ama Türkiye sunucusunda yasak diye geçiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sizde şu an çalışıyor mu peki.