LoL'ü dengelemek çok mu zor?

Croqs

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bir oyunu dengelemek bu kadar zor mu cidden? Neden sadece yüksek elo ve e-spora göre dengeliyorlar şampiyonları. Rakipte AFK olmasına rağmen bir kata bu kadar rahat maç taşıyorsa bir sorun var demektir. Morde oynuyorum benim katadan daha rahat 5V1 atmam lazım ama adam ulti açmaya bile gerek duymadan kafamıza e atıp öldürüyor. Oyunun bu saçmalıkları yüzünden kim bilir kaç kişi bırakmıştır oyunu. Sadece kata içinde değil oyunda neredeyse tüm şampiyonların dengesiz özellikleri var ama kata, Yasuo, Zed ve Akali gibi şampiyonlara karşı oynamak işkence gibi. Umarım Riot kendini böyle bitirir de belki daha iyi oyunlara yol açılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dengelemek ile bir alakası yok, karşıda 20 yüklü overfed bir lux ve aynı şekilde 23 killi overfed bir katarina var. Size bakılırsa tek yiyen bir lucian ve işlevsiz bir malp var. Normal değil mi kaybetmeniz?

23 11 Kata'ya kızıp 4 18 Malphite'a kızmaman komik olmuş. Takımındaki herkes feeder. 4 v 5 kaybetmeniz de doğal bir şey. Kata'nın o kadar hasar vurması da doğal bir şey. Üstüne karşı takımdaki herolar size göre çok daha iyi. Rezalet bir takım yapmışsınız zaten. Gelip burada ağlamayın bence.

Lig ne? Sen hariç tüm takım 53 kere ölmüş.

Toplam 30 kez ölen bir bot ve asisti sizle eşit olan bir Jungle oyuncusu var. 4 kişi de oyun taşınabiliyor.

Zed'e güçlü diyenleri anlayamıyorum.
Kaç kere benden (level ve eşya olarak) geride İrelia, Kha zix gibi şampiyonlara tek başıma öldüm Zed ile (kötü oynamamla alaksız, pasif stacklayan İrelia feedlese bile bir şeyler yapabiliyor.). Şampiyon aşırı güçlü falan değil. Snowball'a bağlaması kolay. 2-3 kill toplarsa devamını alabiliyor. Adc kesmesi kolay. Ben sadece TR oyuncularının Zed'e güçlü dediğini gördüm.
Onun dışında, Riot istemediği için dengelemiyor. Zorluğundan değil. Oyunu ciddiye alarak oynamamanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…