myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 1 Eylül 2020 #1 Bazı kişilerin profilinde LoL yazıyor. Bu destek sona mı erdi yoksa başka programlar ile mi yapılıyor? Örneğin; Son düzenleme: 1 Eylül 2020
Bazı kişilerin profilinde LoL yazıyor. Bu destek sona mı erdi yoksa başka programlar ile mi yapılıyor? Örneğin;
Anıl Türe Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #2 League Of Legends oynuyor vb. gibi görünümlerden mi bahsediyorsun?
yasNbae Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 400 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek odtü fizik öğrencisi 1 Eylül 2020 #3 Kullanıcı ayarlarına gir > Bağlantılar > Bağlamak istediğin platformu seçiyorsun.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 1 Eylül 2020 #4 yasNbae dedi: Kullanıcı ayarlarına gir > Bağlantılar > Bağlamak istediğin platformu seçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle olmuyor.
yasNbae dedi: Kullanıcı ayarlarına gir > Bağlantılar > Bağlamak istediğin platformu seçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle olmuyor.
yasNbae Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 400 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek odtü fizik öğrencisi 1 Eylül 2020 #5 Oyundayken gözükmesi için de oyun etkinliğine gelip oyun açıkken Oynanan oyunu göster seçeneğini açıyorsun.
Oyundayken gözükmesi için de oyun etkinliğine gelip oyun açıkken Oynanan oyunu göster seçeneğini açıyorsun.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 1 Eylül 2020 #6 Anıl Türe dedi: League Of Legends oynuyor vb. gibi görünümlerden mi bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... yasNbae dedi: Oyundayken gözükmesi için de oyun etkinliğine gelip oyun açıkken Oynanan oyunu göster seçeneğini açıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır, onu ben de biliyorum. Konuya bakabilirsiniz. Fotoğraf koydum.
Anıl Türe dedi: League Of Legends oynuyor vb. gibi görünümlerden mi bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... yasNbae dedi: Oyundayken gözükmesi için de oyun etkinliğine gelip oyun açıkken Oynanan oyunu göster seçeneğini açıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır, onu ben de biliyorum. Konuya bakabilirsiniz. Fotoğraf koydum.
yasNbae Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 400 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek odtü fizik öğrencisi 1 Eylül 2020 #7 Cidden bağlantılardan oyun kalkmış Haberim yoktu pardon DD
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 1 Eylül 2020 #8 yasNbae dedi: Cidden bağlantılardan oyun kalkmış Haberim yoktu pardon DD Genişletmek için tıkla... Günaydın dostum. Neredeyse bir senedir yok.
yasNbae dedi: Cidden bağlantılardan oyun kalkmış Haberim yoktu pardon DD Genişletmek için tıkla... Günaydın dostum. Neredeyse bir senedir yok.
yasNbae Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 400 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek odtü fizik öğrencisi 1 Eylül 2020 #9 Dosya Ekleri tec.PNG 22,8 KB · Görüntüleme: 103
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 1 Eylül 2020 #10 yasNbae dedi: Genişletmek için tıkla... Madem öyle ben nasıl SS aldım? Bu SS 10 dakika önce alındı?