Decorous
Hectopat
Daha fazla
projectlombok sitesinden lombok.jar dosyasını indiriyorum. Çalıştırdığımda sadece IDE olarak eclipse.exe'yi buluyor ama SpringToolsForEclipse.exe'yi bulamıyor.
Specify location üzerinden C:\sts-5.0.1.RELEASE klasörünü belirttiğimde I can't find any IDE that lombok supports at location C:\sts-5.0.1.RELEASE hatası alıyorum.
Atayı görmezden gelip proje çalıştırmayı deniyorum. Proje oluştururken ayarları görseldeki gibi yapıyorum:
(start.spring.io)
Outline kısmında metotlar görünmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yapay zekaya çözdürdüm. Manuel kurulum yapıyoruz:
lombok.jar dosyasını C:\sts-5.0.1.RELEASE içerisine koyup "SpringToolsForEclipse.ini" isimli projeyi not defteri olarak açıp son kısma -javaagent:lombok.jar kodunu ekliyoruz sonrasında Spring projesini tekrar açtığımızda sorun çözülüyor
Specify location üzerinden C:\sts-5.0.1.RELEASE klasörünü belirttiğimde I can't find any IDE that lombok supports at location C:\sts-5.0.1.RELEASE hatası alıyorum.
Atayı görmezden gelip proje çalıştırmayı deniyorum. Proje oluştururken ayarları görseldeki gibi yapıyorum:
(start.spring.io)
Outline kısmında metotlar görünmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
- Java Version 25
- Spring Boot 4.0.2
- Lombok 1.18.42
Yapay zekaya çözdürdüm. Manuel kurulum yapıyoruz:
lombok.jar dosyasını C:\sts-5.0.1.RELEASE içerisine koyup "SpringToolsForEclipse.ini" isimli projeyi not defteri olarak açıp son kısma -javaagent:lombok.jar kodunu ekliyoruz sonrasında Spring projesini tekrar açtığımızda sorun çözülüyor
Son düzenleme: