Normal de bulduğum ram 200 tl longline olan. Bilmiyorum yarın eğer elimde para olursa Corsair alırım. Peki longline alıp daha sonra Corsair alsam Dual Channel yapsam sorun olur mu?Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL18 Kırmızı Gaming Ram - TLZRD48G2666HC18H01 - incehesap.com 5 TL fazla verip bunu almanız daha mantıklı olacaktır, İleride aynı modelden daha rahat bulursunuz ve sorunsuz bir şekilde Dual Channel kullanabilirsiniz.
Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL18 Kırmızı Gaming Ram - TLZRD48G2666HC18H01 - incehesap.com 5 TL fazla verip bunu almanız daha mantıklı olacaktır, İleride aynı modelden daha rahat bulursunuz ve sorunsuz bir şekilde Dual Channel kullanabilirsiniz.
Aynı marka ve model RAM almanız sorun yaşamanızı engeller, Bu yüzden Corsair veya benim önerdiğim RAM'i almanız da fayda var.Normal de bulduğum ram 200 tl longline olan. Bilmiyorum yarın eğer elimde para olursa Corsair alırım. Peki longline alıp daha sonra Corsair alsam Dual Channel yapsam sorun olur mu?
Peki inci hesaptan almayı düşünüyorum da kargo sizce ne zaman gelir kaç gün içinde?Aynı marka ve model RAM almanız sorun yaşamanızı engeller, Bu yüzden Corsair veya benim önerdiğim RAM'i almanız da fayda var.
3 Gün'e kalmadan kargo'ya verilir, 2-3 Gün'e kadar geliyor. Ortalama 6-7 Gün sürecektir, Team marka RAM'ı alırsanız OverClock ile 3200Mhz veya 3000Mhz'e çıkarabilirsiniz.Peki inci hesaptan almayı düşünüyorum da kargo sizce ne zaman gelir kaç gün içinde?
En iyisi N11. Aynı gün kargo.3 Gün'e kalmadan kargo'ya verilir, 2-3 Gün'e kadar geliyor. Ortalama 6-7 Gün sürecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.