Longline 8 GB DDR4 3000MHz RAM nasıl?

Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL18 Kırmızı Gaming Ram - TLZRD48G2666HC18H01 - incehesap.com 5 TL fazla verip bunu almanız daha mantıklı olacaktır, İleride aynı modelden daha rahat bulursunuz ve sorunsuz bir şekilde Dual Channel kullanabilirsiniz.
Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL18 Kırmızı Gaming Ram - TLZRD48G2666HC18H01 - incehesap.com 5 TL fazla verip bunu almanız daha mantıklı olacaktır, İleride aynı modelden daha rahat bulursunuz ve sorunsuz bir şekilde Dual Channel kullanabilirsiniz.
Normal de bulduğum ram 200 tl longline olan. Bilmiyorum yarın eğer elimde para olursa Corsair alırım. Peki longline alıp daha sonra Corsair alsam Dual Channel yapsam sorun olur mu?

Normal de bulduğum ram 200 tl longline olan. Bilmiyorum yarın eğer elimde para olursa Corsair alırım. Peki longline alıp daha sonra Corsair alsam Dual Channel yapsam sorun olur mu?
Aynı marka ve model RAM almanız sorun yaşamanızı engeller, Bu yüzden Corsair veya benim önerdiğim RAM'i almanız da fayda var.

Peki inci hesaptan almayı düşünüyorum da kargo sizce ne zaman gelir kaç gün içinde?
3 Gün'e kalmadan kargo'ya verilir, 2-3 Gün'e kadar geliyor. Ortalama 6-7 Gün sürecektir, Team marka RAM'ı alırsanız OverClock ile 3200Mhz veya 3000Mhz'e çıkarabilirsiniz.

Bende longien RAM var DDR 4 3200 MHz CL 16 RAM'de o kadaronemli degil ben Kingston da kulandim g skilde kulandim amudik gubudik cin Mali RAM'lerde kulandim su ana kadar hiçbiri bozulmadi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı