1ZAFO Femtopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, elimdeki laptopa Longline lNG560SSD 120GB modelini aldım ve taktım fakat diskmark ile yaptığım hız testinde 280/250 okuma yazma değerleri alıyorum. Sebebi nedir? Laptopa SATA3 bağlantı olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar, elimdeki laptopa Longline lNG560SSD 120GB modelini aldım ve taktım fakat diskmark ile yaptığım hız testinde 280/250 okuma yazma değerleri alıyorum. Sebebi nedir? Laptopa SATA3 bağlantı olduğunu düşünüyorum.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 21 Mart 2021 #2 1ZAFO dedi: Laptopa SATA3 bağlantı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bundan emin olmak için CrystalDiskInfo'dan ekran görüntüsü atabilir misiniz?
1ZAFO dedi: Laptopa SATA3 bağlantı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bundan emin olmak için CrystalDiskInfo'dan ekran görüntüsü atabilir misiniz?
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 21 Mart 2021 #3 1ZAFO dedi: Laptopa SATA3 bağlantı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tam Laptop modelini söylerseniz daha iyi olur. Aldığınız hızlar SATA2 hızları çünkü.
1ZAFO dedi: Laptopa SATA3 bağlantı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tam Laptop modelini söylerseniz daha iyi olur. Aldığınız hızlar SATA2 hızları çünkü.
Touh Hectopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #4 Büyük ihtimal laptopunuz SATA 6 gb/s destekmiyor. Siz de SATA 3gb/s hızı alıyorsunuz.
1ZAFO Femtopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #5 Touh dedi: Büyük ihtimal laptopunuz SATA 6 gb/s destekmiyor. Siz de SATA 3gb/s hızı alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Malesef sata2 hwı dan baktım boşuna ssd almışım turkkomandosu dedi: Tam Laptop modelini söylerseniz daha iyi olur. Aldığınız hızlar SATA2 hızları çünkü. Genişletmek için tıkla... Casper c300 celeron işlemci
Touh dedi: Büyük ihtimal laptopunuz SATA 6 gb/s destekmiyor. Siz de SATA 3gb/s hızı alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Malesef sata2 hwı dan baktım boşuna ssd almışım turkkomandosu dedi: Tam Laptop modelini söylerseniz daha iyi olur. Aldığınız hızlar SATA2 hızları çünkü. Genişletmek için tıkla... Casper c300 celeron işlemci
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 21 Mart 2021 #6 1ZAFO dedi: Maalesef SATA2, WHI'dan baktım; boşuna SSD almışım. Genişletmek için tıkla... Pek de boşuna sayılmaz aslında. SATA2 de olsa özellikle rastgele okuma ve yazma hızları bakımından HDD'lerin çok daha önünde.
1ZAFO dedi: Maalesef SATA2, WHI'dan baktım; boşuna SSD almışım. Genişletmek için tıkla... Pek de boşuna sayılmaz aslında. SATA2 de olsa özellikle rastgele okuma ve yazma hızları bakımından HDD'lerin çok daha önünde.
Touh Hectopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #7 Alpha Centauri dedi: Pek de boşuna sayılmaz aslında. SATA2 de olsa özellikle rastgele okuma ve yazma hızları bakımından HDD'lerin çok daha önünde. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptığınız kötü değil zaten. Bende de aynı durum söz konusu. Yarı yarıya hız alıyorum. Ama HDD'ye göre çok fark var.
Alpha Centauri dedi: Pek de boşuna sayılmaz aslında. SATA2 de olsa özellikle rastgele okuma ve yazma hızları bakımından HDD'lerin çok daha önünde. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptığınız kötü değil zaten. Bende de aynı durum söz konusu. Yarı yarıya hız alıyorum. Ama HDD'ye göre çok fark var.