Longline marka RAM vs Team marka RAM

Makaleler
3
Arkadaşımın eski bir bilgisayarı var ve bu bilgisayara şu an yükseltmeler yapıyoruz. Son olarak bir tane daha 8 GB RAM almaya karar verdik. Fakat DDR 3 RAM'lerin piyasada çok az bulunmasından dolayı alınabilir olarak sadece 2 RAM bulabildim. Longline olanın 40'tan fazla yorumu ayrıca soğutucusu var ve Team'e göre daha ucuz. Fakat bellek markasını bilmediğim için şüpheyle yaklaşıyorum. Team'in Samsung ve Micron bellekler kullandığını bildiğim için Team'e daha sıcak bakıyorum ama fiyatı biraz daha pahalı. Eğer Longline RAM kullanan varsa yorumunu ve eğer mümkünse CPU-Z üzerinden bellek üreticisini benimle paylaşmasını rica edecektim. Yapacağınız yorumlar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Longline alacağına Crucial, Micron gibi markalara bakabilirsin. Aralarında pek fiyat farkı yok. Bu arada link atarsan daha iyi olur.
Bu Team Team Group TED38G1600C1101 8 GB DDR3 1600 MHz CL11 Bellek Fiyatları ve Özellikleri

Bu Longline Longline Storm LNGDDR3ST1600DT/8GB 8 GB DDR3 1600 MHz CL11 Soğutuculu Gaming Ram Fiyatları ve Özellikleri
Longline alacağına Crucial, Micron gibi markalara bakabilirsin. Aralarında pek fiyat farkı yok. Bu arada link atarsan daha iyi olur.
Linklerini paylaşır mısınız?

Öncelikle Longline almanızı önermiyorum. Kullanan pek kimse yok haliyle hem iyi bulan hem de kötü bulan yok. Bu fiyat aralığında pek bir ürün yok Team daha iyi bir seçenek gibi duruyor. Baya zam gelmiş bakmayalı ben aldığımda daha ucuzdu. Bir de @RPM 'i etiketleyelim.

Team marka ram kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar 2 ay önce 8 den 16 ya çıkardım ben de araştırırken longline ramleri gördüm ama markayla ilgili hiçbir bilgim olmadığından uzak durmuştum

Bir de @RPM'i etiketleyelim.

Team markasının RAM'leri alınır, ben de yakın zamanda SSD'sini almayı düşünüyorum.

Ama Longline nedense hiç güven vermiyor, sosyale katıldığımdan beri tavsiye eden en fazla 3-4 kişi görmüşümdür.

Bence riske atmaya gerek yok, bir miktar daha fazla verip bildiğiniz markanın bildiğiniz ürünü alınmalı.

Son düzenleme:
Team'den şüphem yok kendi bilgisayarımda kullandığım için. En son karar olarak Team'e karar verdik. Yorumlar için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…