F fioraz33 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 201 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 Loot tabanlı FPS oyunu arıyorum. Escape From Tarkov gibi. Oyun çok pahalı.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.233 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 22 Nisan 2022 #2 Şu an indirimde SCUM var. Sunucularının durumunu bilmiyorum ama aktif 16K oyuncusu var şu an. SCUM on Steam SCUM aims to evolve the multiplayer open world survival game with unprecedented levels of character customization, control and progression, where knowledge and skills are the ultimate weapons for long-term survival. store.steampowered.com Edit: Ama FPS değilmiş. Ben var biliyordum.
Şu an indirimde SCUM var. Sunucularının durumunu bilmiyorum ama aktif 16K oyuncusu var şu an. SCUM on Steam SCUM aims to evolve the multiplayer open world survival game with unprecedented levels of character customization, control and progression, where knowledge and skills are the ultimate weapons for long-term survival. store.steampowered.com Edit: Ama FPS değilmiş. Ben var biliyordum.
5 526751 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 117 23 Nisan 2022 #3 division 2 gerçi fps değil ama aynı mantık