LOQ modellerde 12450HX ve 12600HX işlemcili modellerde sorun yaşayan çok var. Ryzen tarafında geri dönüş neredeyse hiç yok alacaksanız bile Ryzen tercih edin düz mantık.
LOQ serisinde İntellerde çok fazla sorun çıkıyor 15 dakika araştırma yapsanız ortaya çıkıyor ama Ryzen tarafında hiç sorun yok gibi. Özellikle 12450HX de anakart arızası yaşayan onlarca insan var.
Hocam araştırıp aldım zaten yanma sorunu yok demiyorum vardır fakat ben 1 yıllık kullanım tecrübemi aktarıyorum. Yanma sorunu olan adam illaki konusunu açacak zaten. Sıkıntısız kullananlar neden konu açıp sıkıntım yok desin ki. Benim demek istediğim bu fiyat bandında bu özellikte başka ürün varsa ne ala önerilere her zaman açığım.
Hocam araştırıp aldım zaten yanma sorunu yok demiyorum vardır fakat ben 1 yıllık kullanım tecrübemi aktarıyorum. Yanma sorunu olan adam illaki konusunu açacak zaten. Sıkıntısız kullananlar neden konu açıp sıkıntım yok desin ki. Benim demek istediğim bu fiyat bandında bu özellikte başka ürün varsa ne ala önerilere her zaman açığım.
Arkadaş kullanıcı tecrübesi ile ilgilenmiyor internette ne okursa onu yazıyor buraya benim anladığım. LOQ laptoplarda Ryzen modellerde neredeyse sorun yok denecek kadar az ama İntel modellerde çok fazla. Ki bu fazlalık bile her İntel laptop yanıp patlayacak anlamına gelmez. LOQ 15xxx modeli 1000 tane satsa 10 tanesi sorunlu çıksa o 10 tane sorunlu modelden 7-8 kişi forumlara falan yazsa LOQ almayın diye millet kötüler ama 990 tane sorunsuz kullanıcı keyfine bakar kullanır ürünü.