Y yarasa33 Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 https://m.n11.com/urun/lenovo-loq-1...d-dizustu-bilgisayar-60406026?magaza=sepetist Yukarıdaki laptop için aşağıda RAM uyumlu çalışır mı bu laptop aldım. Biraz acele edep sahibinden sıfır bu RAM'den aldım acaba uyumsuzluk olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa RAM elimde patlayacak. https://app.hb.biz/fzY9ysQfjWKL
https://m.n11.com/urun/lenovo-loq-1...d-dizustu-bilgisayar-60406026?magaza=sepetist Yukarıdaki laptop için aşağıda RAM uyumlu çalışır mı bu laptop aldım. Biraz acele edep sahibinden sıfır bu RAM'den aldım acaba uyumsuzluk olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa RAM elimde patlayacak. https://app.hb.biz/fzY9ysQfjWKL
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.970 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 Uyumludur sorun olmaz.
Y yarasa33 Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Uyumludur sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tşk ederim. Peki 8+16 dual olmuş oluyor mu?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Uyumludur sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tşk ederim. Peki 8+16 dual olmuş oluyor mu?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.970 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #4 yarasa33 dedi: Tşk ederim. Peki 8+16 dual olmuş oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Flex channel olarak çalışır.
yarasa33 dedi: Tşk ederim. Peki 8+16 dual olmuş oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Flex channel olarak çalışır.
Y yarasa33 Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: Flex channel olarak çalışır. Genişletmek için tıkla... Biraz bilgi verebilir misin. Bu durum her hangi bir daralma takılma vs vs sorun teşkil eder mi?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Flex channel olarak çalışır. Genişletmek için tıkla... Biraz bilgi verebilir misin. Bu durum her hangi bir daralma takılma vs vs sorun teşkil eder mi?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.970 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #6 yarasa33 dedi: Biraz bilgi verebilir misin? Bu durum herhangi bir daralma takılma vs. Sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun olmaz. Performans olarak 8+8 Dual olur ek olarak yanında bir de 8 GB RAM daha olur.
yarasa33 dedi: Biraz bilgi verebilir misin? Bu durum herhangi bir daralma takılma vs. Sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun olmaz. Performans olarak 8+8 Dual olur ek olarak yanında bir de 8 GB RAM daha olur.
Y yarasa33 Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #7 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hayır sorun olmaz. Performans olarak 8+8 Dual olur ek olarak yanında bir de 8 GB RAM daha olur. Genişletmek için tıkla... Tşk ederim şimdi 8gb ram alsaydım 8+8 olsaydı daha mı etkin olurdu böyle bir söylenti var
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hayır sorun olmaz. Performans olarak 8+8 Dual olur ek olarak yanında bir de 8 GB RAM daha olur. Genişletmek için tıkla... Tşk ederim şimdi 8gb ram alsaydım 8+8 olsaydı daha mı etkin olurdu böyle bir söylenti var
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.970 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #8 yarasa33 dedi: Teşekkür ederim şimdi 8 GB RAM alsaydım 8+8 olsaydı daha mı etkin olurdu böyle bir söylenti var Genişletmek için tıkla... Performans olarak şu an bir fark olmaz ancak ileride 16 GB yetmemeye hatta şu an bile bazen yetmemeye başladı.
yarasa33 dedi: Teşekkür ederim şimdi 8 GB RAM alsaydım 8+8 olsaydı daha mı etkin olurdu böyle bir söylenti var Genişletmek için tıkla... Performans olarak şu an bir fark olmaz ancak ileride 16 GB yetmemeye hatta şu an bile bazen yetmemeye başladı.
Y yarasa33 Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #9 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hayır sorun olmaz. Performans olarak 8+8 Dual olur ek olarak yanında bir de 8 GB RAM daha olur. Genişletmek için tıkla... Tşk ederim şimdi 8gb ram alsaydım hem daha ucuzdu 8+8 olsaydı daha mı etkin olurdu böyle bir söylenti var YüzbaşıJohnPrice dedi: Performans olarak şu an bir fark olmaz ancak ileride 16 GB yetmemeye hatta şu an bile bazen yetmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Yani 8+8 ile 8+16 nın performans aynı mı?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hayır sorun olmaz. Performans olarak 8+8 Dual olur ek olarak yanında bir de 8 GB RAM daha olur. Genişletmek için tıkla... Tşk ederim şimdi 8gb ram alsaydım hem daha ucuzdu 8+8 olsaydı daha mı etkin olurdu böyle bir söylenti var YüzbaşıJohnPrice dedi: Performans olarak şu an bir fark olmaz ancak ileride 16 GB yetmemeye hatta şu an bile bazen yetmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Yani 8+8 ile 8+16 nın performans aynı mı?