LOQ 15ARP9 vs LOQ 15IRX9

Medieef

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13650hx Rtx 4060 16gb Ram 1tb Ssd
Meslek
lise öğrencisi
N11'den Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00FGTR R7-7435HS 12 GB 512 GB RTX 4070 15.6" DOS dizüstü bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bu mu yoksa,

Lenovo LOQ 15IRX9 83DV011GTRN2 i7-13650HX 24 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Bu laptop mu digerinden daha iyi?
i7 islemcili laptop un RAM'ini 16 GB olarak sayın.

Ne için kullanmak istiyorsunuz lapotpu? Amaca göre tercih değişebilir. Eğer saf GPU gücü lazım ise yani görüntü renderi ve 3A oyun oynayıp batarya problem değil ise ARP9 alınmalı. Ama CPU ve GPU gücü daha eşit olsun ve CPU gücü biraz daha önemli derseniz, CPU temeli LoL, Valorant veya CS2 oynuyorsanız ayrıca pil süresi daha iyi olsun derseniz IRX9 alınmalı. Yazdıklarıma göre siz seçimi yapın.

Ne için kullanmak istiyorsunuz lapotpu? Amaca göre tercih değişebilir. Eğer saf GPU gücü lazım ise yani görüntü renderi ve 3A oyun oynayıp batarya problem değil ise ARP9 alınmalı. Ama CPU ve GPU gücü daha eşit olsun ve CPU gücü biraz daha önemli derseniz, CPU temeli LoL, Valorant veya CS2 oynuyorsanız ayrıca pil süresi daha iyi olsun derseniz IRX9 alınmalı. Yazdıklarıma göre siz seçimi yapın.
Valorant, Cs gibi oyunlarda 4070li modelin işlemcisi de yeterli olmaz mı ?

Ne için kullanmak istiyorsunuz lapotpu? Amaca göre tercih değişebilir. Eğer saf GPU gücü lazım ise yani görüntü renderi ve 3A oyun oynayıp batarya problem değil ise arp9 alınmalı. Ama CPU ve GPU gücü daha eşit olsun ve CPU gücü biraz daha önemli derseniz, CPU temeli LoL, Valorant veya CS2 oynuyorsanız ayrıca pil süresi daha iyi olsun derseniz ırx9 alınmalı. Yazdıklarıma göre siz seçimi yapın.

Hocam 3 4 ay once irx9 almistim simdi de 4070'li laptop karsima cikmaya basladi sadece beklesemiymisim yoksa iade edip irx mi alsaymisim onu merak etmistim. 42'e mi ne almistim, zarar edip etmediğimi ogrenmek icindi sadece teşekkürler.

Hocam 3 4 ay once irx9 almistim simdi de 4070'li laptop karsima cikmaya basladi sadece beklesemiymisim yoksa iade edip irx mi alsaymisim onu merak etmistim. 42'e mi ne almistim, zarar edip etmediğimi ogrenmek icindi sadece teşekkürler.

42ye kötü değil, pişman olmayın yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı