LOQ cihazlarda anakart sorunlari sevam ediyor mu belirsiz, cihazlar yeni. Almak kumar kısaca.
Bunların soğutması çok iyi değil diye biliyorum. Kullanım kalitesi nasıl?
Alana karşı çıkmazdım şahsen ama kullanışlı değil bence. Markanın güzel, dinamikten anlayan mühendise ihtiyacı var. Başka marka önerileri ile devam etmeyi tercih ederimSogutmasi gayet iyi, sadece yanlarda hava cikisi olmadigi icin yuk altinda bogulabiliyor bu yuzden standla kullanımı diger cihazlara göre ekstradan oneriyoruz. Fabrikasyon hicbir limit olmamasıda bir diger sebep. Gerekirse limitte konulabilir fazlasiyla serin calisir. Kasa ve ekran kalitesi daha iyi LOQ, Nitro, TUF cihazlara gore. Tongfang uretimi kasa kullaniyor yillardir bu isin icindeki bir marka. GameGaraj sadece logo basiyor. Almamak icin cekinilmesi gereken bir durum kisaca yok.
Alana karşı çıkmazdım şahsen ama kullanışlı değil bence. Markanın güzel, dinamikten anlayan mühendise ihtiyacı var. Başka marka önerileri ile devam etmeyi tercih ederim
Loq çok iyi fiyatta. Vasat markalara bulaşmayın.Herkese iyi günler dilerim öncelikle.
Uzun araştırmalar sonucu iki laptopta karar kıldım ve birini alacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...x5060-8gb-15-6-ips-144hz-dos-p-HBCV00009W0FG0
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...180hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000087SPF4
Loq çok iyi fiyatta. Vasat markalara bulaşmayın.
Orda burda övülüyor algılarını yemeyin.
Yurtdışında övülme durumu yok en azından attığın linklerde. Sadece fiyatına oranla donanımının iyi olduğunu belirtmişler. Kullanıcı yorumu yok. Benim attığım postta ''direk'' kullanıcılarından şikayetler mevcut.Bu konuda yeterince haksiz ciktigin, hakli cikmak icinde bircok kez yanlis bilgiler vermen yetmedi mi? Bu cihazlar sadece Turkiye'de degil yurtdisinda da ovuluyor suan. XMG'nin butun incelemeleride gayet uyumlu. Profesyonel incelemeciler dahil kimse bilmiyor ama sen cok iyi biliyorsun.
GameGaraj Slayer X7T-5060 alınır mı?
Araştırma ve tavsiye ile GameGaraj Slayer X7T-5060 C2 modelini almayı düşünüyorum. Alınır mı? Sizin değerlendirmeleriniz neler?www.technopat.net
Yurtdışında övülme durumu yok en azından attığın linklerde. Sadece fiyatına oranla donanımının iyi olduğunu belirtmişler. Kullanıcı yorumu yok. Benim attığım postta ''direk'' kullanıcılarından şikayetler mevcut.
Algı çabanız boşa.
Buyurun @irmik14
GameGaraj Slayer X7T-5060 alınır mı?
O dediğin adamlar başka forumlarda da sürekli aynı cümlelerle şakşakçılık yapıyor, dikkate almana değecek bir durum söz konusu değil. GameGaraj'ın eşek yüküyle sıkıntılı modeli var ama son çıkan modelleri tertemiz. Asus logosuna 15000 lira bayılmaya lüzum yok. Hayırlı olsun...www.technopat.net