floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 557 Çözümler 2 16 Nisan 2023 #1 Her seferinde yükleyip oynayamadığım için geri siliyorum. Kartları rastgele atıyorum mantığını çözemedim, muhtemelen destemde kötü. LoR nasıl öğrenilir? Öğretici çeken kanal bulamadım.
Her seferinde yükleyip oynayamadığım için geri siliyorum. Kartları rastgele atıyorum mantığını çözemedim, muhtemelen destemde kötü. LoR nasıl öğrenilir? Öğretici çeken kanal bulamadım.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 16 Nisan 2023 #2 Hocam tutorialı oynamadınız mı? Ayrıca belki lol oynamanız da karakterlere aşinalık icin iyi olabilir.
Hocam tutorialı oynamadınız mı? Ayrıca belki lol oynamanız da karakterlere aşinalık icin iyi olabilir.
floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 557 Çözümler 2 16 Nisan 2023 #3 General Skywalker dedi: Hocam tutorialı oynamadınız mı? Ayrıca belki lol oynamanız da karakterlere aşinalık icin iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Lol oynuyorum zaten. Tutoriali ilk çıktığında oynamıştım ama hatırlamıyorum.
General Skywalker dedi: Hocam tutorialı oynamadınız mı? Ayrıca belki lol oynamanız da karakterlere aşinalık icin iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Lol oynuyorum zaten. Tutoriali ilk çıktığında oynamıştım ama hatırlamıyorum.