Lords of Fallen 11 dolara değer mi?

Ömerabi54

Picopat
Daha fazla  
Sizin fikirleriniz nedir acaba yazarsanız sevinirim.

Çıktığında epey sorunlu bir oyundu. Ancak sonradan çok iyi toparladılar ve neredeyse her hafta güncelleme geliyor. Souls-Like seviyorsan FromSoftware yapımları dışında Lies of P'den sonra en iyi oyun benim gözümde.

Sizin fikirleriniz nedir acaba yazarsanız sevinirim.

Ben şahsen oynarken sıkıldım. Düşman çeşitliliği çok az geldi. Aynı düşmanla 100 defa kapıştıktan sonra meehh dedirtiyor artık. Onun haricinde Dark Souls en iyi alternatiflerinden olabilir benim için.

İlk soulsum olacak aslında Elden Ring alabilirdim fakat oyun bir türlü indirime girmiyor kış indirimlerinde bile girmedi.

İlk soulsum olacak aslında Elden Ring alabilirdim fakat oyun bir türlü indirime girmiyor kış indirimlerinde bile girmedi.
Kış indirimlerinde girdi hatta ben arkadaşa hediye ettim. İlk souls oyunun olacaksa karışık gelebilir bence bu oyun sana. Dark Souls 3 ile başlayabilirsin, hem daha fazla kaynak var.

Kış indirimlerinde girdi hatta ben arkadaşa hediye ettim. İlk souls oyunun olacaksa karışık gelebilir bence bu oyun sana. Dark Souls 3 ile başlayabilirsin, hem daha fazla kaynak var.

Oda indirimde değil şu an hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…