İyi günler. Linkteki saç kremini kullanıyorum. Sizce kullanmaya devam etmeli miyim, zararı var mıdır? Veya farklı bu daha iyi diyebileceğiniz krem var mı? Bir de saçı havlu ile kuruladıktan sonra sürüyorum kafama, bu yöntem doğru mu?
Saç kremi deyince farklı anladım, attığınız ürün gayet başarılı aktif olarak kullandığım bir ürün. Uyguladığınız yöntem doğru. Kullanmaya devam edebilirsiniz.
Saç kremi deyince farklı anladım, attığınız ürün gayet başarılı aktif olarak kullandığım bir ürün. Uyguladığınız yöntem doğru. Kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hocam kötü yorumları da çok fazla. Sanırım bazen dandik ürün gönderiyorlarmış. Bence Watsons gibi bir yerden keratin etkili bir şey alın. Bu ürünü daha yeni aldım ilk kullanımda saçımı çok iyi yapmıştı.
Hocam kötü yorumları da çok fazla. Sanırım bazen dandik ürün gönderiyorlarmış. Bence Watsons gibi bir yerden keratin etkili bir şey alın. Bu ürünü daha yeni aldım ilk kullanımda saçımı çok iyi yapmıştı.
Hocam size en iyi ürünü de atsam çok kötü yorumları olur. Bu tür ürünlerde deneme yanılma yoluyla almak gerekiyor. Kimine çok iyi gelen kimine çok kötü geliyor. O yüzden eğer attığınızı merak ediyorsanız alın, denerseniz sonuçlarını da yazarsanız sevinirim.