Lorus RL447BX9 alınır mı?

Patrick_Yıldız

Hectopat
Makaleler
11
Yer
Ankara Türkiye
Dijital Casio saat kullanmaktayım, saatin verdiği o retro havasından dolayı saati takmakdan zevk alıyorum ama mekanik saatlerin de zamanı kontrol ediyormuşcasına olan o hissi bir başka geliyor bana.
İlk defa mekanik saat almaya niyetlendim. Vintage tarzıyla birde uygun fiyatıyla beni kalbimden vuran Lorus RL447BX9 saati gördüm.
Araştırdığım kadarıyla seiko mekanizması kullanıyor ve alt markasıymış bu saati önerirmisiniz kullanan var mı ?

Evet Seiko'nun alt markası. Çok güzeldir Seiko dedin mi akan sular durur şu an kolumda 1989 model Seiko chronograph var. Tabii şu anki saatler artık eskiler gibi ince işçilikten ziyade seri üretim aynı mekanizma ile tonlarca model olarak üretiliyorlar fakat gene de saatçilikte Seiko'nun yeri hep ayrıdır. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Evet Seiko'nun alt markası. Çok güzeldir Seiko dedin mi akan sular durur şu an kolumda 1989 model Seiko chronograph var. Tabii şu anki saatler artık eskiler gibi ince işçilikten ziyade seri üretim aynı mekanizma ile tonlarca model olarak üretiliyorlar fakat gene de saatçilikte Seiko'nun yeri hep ayrıdır. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı