Lorus saat alınır mı?

remielimanyagı

Femtopat
Daha fazla  
Seiko 5 sports 38 mm'leri düşündüm ama biraz pahalı geldi. Lorus Seiko'nun olduğu için bu da aynı kalitede midir diye düşünüyorum. Özelliklere mineral cam yazmışlar, acaba bu hardlex mineral mi yoksa normal mi bir de mekanizması Seiko kalitesinde midir? Fiyat 6000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Movement olarak Seiko movement fakat alt segment. Seiko 5 SNX modellerini neden elediniz acaba?

L

Movement olarak Seiko movement fakat alt segment. Seiko 5 snx modellerini neden elediniz acaba?

Link atabilir misin aydın saat dışında yerlerden almamam gerektiğini söylediler ama bilmiyorum çünkü başka yerlerde aydın saatden hep daha ucuza var.

L

Link atabilir misin aydın saat dışında yerlerden almamam gerektiğini söylediler ama bilmiyorum çünkü başka yerlerde aydın saatden hep daha ucuza var.

Örneğin.
Daha uyguna bulunabilir fakat 6 bin altına biraz zor.

Chrono24'ten almayacağını ve sadece siyah kadran istediğini varsayıyorum. Amazon'da da bulabilirsin.

Hocam işte bunlarda aynı garanti oluyor mu? Aydın saat Seiko'nun Türkiye distribütörü. Amazon'dan Hepsiburada'dan alsam garantisi olacak mı? Chrono24'ten neden almayacağımı varsaydınız.

Hocam işte bunlarda aynı garanti oluyor mu? Aydın saat Seiko'nun Türkiye distribütörü. Amazon'dan Hepsiburada'dan alsam garantisi olacak mı? Chrono24'ten neden almayacağımı varsaydınız.

Tam emin değilim garanti olur diye tahmin ediyorum. Chrono24'te genelde 2. el satışlar yapan insanlar var. Yurt dışı falan da global dönüyor. Yoksa güven konusunda bir sorun yok Chrono24'te.

Malumunuz bu gümrük 30 Euro'ya indirildi ve %60 vergi getirildi o yüzden Chrono24'ü bilmiyorum ama yukarıdaki modellerin üretimleri sanırsam 2018-2021 arasıydı o yüzden imitasyon vs. olabilir ve Hepsiburada Trendyol gibi yerlerde bu ve benzeri birçok 7S26 mekanizmalı Seiko 5 saat satılıyor bazıları sahte diyor bazıları çok güzel yazıp fotoğraf atıyor anlamak gerçekten zor ayrıca şu an satılan bu saatlerin neredeyse hepsi Malezya ya da Çin fabrikalarında üretilmiş modelleri Japonya fabrikalarında değil

Ödeme yerine geçerken AmazonGlobal Shipping Ve Depozito ücretleri de dahil ediliyor ve yine de uygun fiyata geliyor ama Amazon Türkiye İthalat Gümrük Sınırlamaları yazısında satın aldığınız ürünün fiyatı ve kargo ücreti toplamı 30 EUR üstündeyse ürünleriniz gümrükte takılabilir, kargonuzu yine de teslim almak isterseniz ithalat işlemlerini tamamlamak için sizden ek belgeler talep edilebilir. Sonraki adımlarla ilgili olarak nakliyenizden sorumlu kargo şirketi sizinle iletişime geçecektir bu hizmet için sizden ek ücret alınacaktır yazıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…