Arkadaşlar TurkNet kullanıyorum daha yeni geçtim 3 gün oldu. Kurulması için yaklaşık 3 hafta bekledim ve interneti kullanmaya başladım. Hızından memnundum ve dün akşama doğru bir anda internet gitti sonra aşşağıya indim. Türktelekom kutusuna bakmaya gittim ve 2 TT çalışanı bilerek kapattıklarını 1 saate geliceğini söylediler. Ve 3 saat geçti gelmedi. Bende TurkNet'in uygulamasını açtım ve önüme uyarı TT çaplı arıza olduğunu ve yarın sabaha kadar düzeleceğini söylediler. Ve bugünde geçmedi telde net kalmadı 3 haftadır netsizdim hepsini kullandım ben ekipleri beklemekden bıktım usandım kendim bir şekilde düzeltebilir miyim?
Modemde İnternet Işığı kırmızı ışığı yanıp sönüyor. Ve diğer aparatdada LOS ışıyı kırmızı yanıp sönüyor. LOS a da internetden baktım sinyalin cihaza gelmediğini söylüyor aşşağıya inip kutudan kendim birşeyler yaparak çözebilir miyim?
+İnterneti kullanmaya başlayalı 3 gün oldu daha yeni kullanıyorum. 3 Hafta bağlamalarını bekledim ve bugün bana internet faturası geldi daha 3 gün kullandığım internetin sizce bu doğru birşey mi?
Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Yardım edicek yok mu?