R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Losing My Religion - REM. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Losing My Religion - REM. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ganseblumchen Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 362 9 Nisan 2021 #2 Hiç dinlemediğim tür. Bu şarkının benzerlerini sanki dinlemişim gibi ezgisi çok klasik geldi bana 5 verirdim. Biraz dinledim de fena değil 8.
Hiç dinlemediğim tür. Bu şarkının benzerlerini sanki dinlemişim gibi ezgisi çok klasik geldi bana 5 verirdim. Biraz dinledim de fena değil 8.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 9 Nisan 2021 #3 'Güzellik' standardını, bu eserin kendisi belirler. Bu yüzden sayısal bir değerle puanlandırmak ve bu doğrultudan ilerleyerek değerlendirme yapıldığını iddia etmek anlamsızdır. Son düzenleme: 9 Nisan 2021
'Güzellik' standardını, bu eserin kendisi belirler. Bu yüzden sayısal bir değerle puanlandırmak ve bu doğrultudan ilerleyerek değerlendirme yapıldığını iddia etmek anlamsızdır.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #4 10 üzerinden taş gibisinden bir 8 veririm.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #5 Femto dedi: 10 üzerinden taş gibisinden bir 8 veririm. Genişletmek için tıkla... 10/10luk dediğiniz şarkı nedir merak ettim.
Femto dedi: 10 üzerinden taş gibisinden bir 8 veririm. Genişletmek için tıkla... 10/10luk dediğiniz şarkı nedir merak ettim.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #6 RSK06 dedi: 10/10luk dediğiniz şarkı nedir merak ettim. Genişletmek için tıkla... Benim için 10 alabilecek bir şarkı yok, hiçbir şarkı mükemmel değil. Ama 9.5 verebileceğim şarkılardan örnekleyeyim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RSK06 dedi: 10/10luk dediğiniz şarkı nedir merak ettim. Genişletmek için tıkla... Benim için 10 alabilecek bir şarkı yok, hiçbir şarkı mükemmel değil. Ama 9.5 verebileceğim şarkılardan örnekleyeyim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #7 Femto dedi: Benim için 10 alabilecek bir şarkı yok, hiçbir şarkı mükemmel değil. Ama 9.5 verebileceğim şarkılardan örnekleyeyim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Muse olanı ben de çok seviyorum diğerlerini dinlememiştim dinliyorum şimdi.
Femto dedi: Benim için 10 alabilecek bir şarkı yok, hiçbir şarkı mükemmel değil. Ama 9.5 verebileceğim şarkılardan örnekleyeyim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Muse olanı ben de çok seviyorum diğerlerini dinlememiştim dinliyorum şimdi.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 9 Nisan 2021 #8 Rahat 9/10 alır. Losing My Religion ve It's a Sin bir ara sürekli dinlediğim parçalar arasındaydı. Hala shuffle modunda denk gelince dinlerim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Benzer zamanda sürekli dinlediğim diğer parçalar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rahat 9/10 alır. Losing My Religion ve It's a Sin bir ara sürekli dinlediğim parçalar arasındaydı. Hala shuffle modunda denk gelince dinlerim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Benzer zamanda sürekli dinlediğim diğer parçalar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PATATES11 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 51 6 Temmuz 2023 #9 Sadece dinleyin...https://youtu.be/0-7IHOXkiV8
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.415 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 6 Temmuz 2023 #10 RSK06 dedi: Losing My Religion - REM. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 90 lı yılların Billboard listelerinin bir numarası şarkısından bahsediyoruz. 10/10 elbette.
RSK06 dedi: Losing My Religion - REM. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 90 lı yılların Billboard listelerinin bir numarası şarkısından bahsediyoruz. 10/10 elbette.