Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 765 Makaleler 5 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 13:24 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 8 Yer Bodrum Bugün 13:27 #2 Ne işe yarıyor?
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.398 Çözümler 2 Bugün 13:29 #3 Phenyl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam çok işe yarıyor mu cidden HD8500M 2 GB ekran kartım var.
Phenyl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam çok işe yarıyor mu cidden HD8500M 2 GB ekran kartım var.
D Drugut Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:31 #4 Baya işe yarıyor, internette onlarca incelemesi var.
Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 765 Makaleler 5 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 13:31 #5 @polat.cbk @Dr. Who Hocam kısaca arkadaş bahsetmiş, buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@polat.cbk @Dr. Who Hocam kısaca arkadaş bahsetmiş, buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:35 #6 polat.cbk dedi: Ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Görüntü ölçekliyor. Düşük FPS aldığınız oyunlarda yok denecek seviyede LAG ile oynanabilir hale getiriyor kısacası.
polat.cbk dedi: Ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Görüntü ölçekliyor. Düşük FPS aldığınız oyunlarda yok denecek seviyede LAG ile oynanabilir hale getiriyor kısacası.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 8 Yer Bodrum Bugün 13:36 #7 Phenyl dedi: @polat.cbk @Dr. Who Hocam kısaca arkadaş bahsetmiş, buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Emulator oyunları için güzelmiş.
Phenyl dedi: @polat.cbk @Dr. Who Hocam kısaca arkadaş bahsetmiş, buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Emulator oyunları için güzelmiş.
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.398 Çözümler 2 Bugün 13:36 #8 Phenyl dedi: @polat.cbk @Dr. Who Hocam kısaca arkadaş bahsetmiş, buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eski parcalı pcleri de yapar herhalde ama zaten dediğine göre minimum o oyundan 30 FPS alman lazım.
Phenyl dedi: @polat.cbk @Dr. Who Hocam kısaca arkadaş bahsetmiş, buradan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eski parcalı pcleri de yapar herhalde ama zaten dediğine göre minimum o oyundan 30 FPS alman lazım.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.148 Makaleler 3 Çözümler 20 Bugün 13:40 #9 Dr. Who dedi: Hocam çok işe yarıyor mu cidden HD8500M 2 GB ekran kartım var. Genişletmek için tıkla... Düşük kartlarda işe yaramıyor. Bir videoda en az 1050 Ti gibi kartlarda işe yarıyor diyordu. Kendim 3 tane düşük donanımlı PC'de denedim olmuyor. İsterseniz alın çalışmazsa iade edersiniz.
Dr. Who dedi: Hocam çok işe yarıyor mu cidden HD8500M 2 GB ekran kartım var. Genişletmek için tıkla... Düşük kartlarda işe yaramıyor. Bir videoda en az 1050 Ti gibi kartlarda işe yarıyor diyordu. Kendim 3 tane düşük donanımlı PC'de denedim olmuyor. İsterseniz alın çalışmazsa iade edersiniz.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:42 #10 3070ve i5 11500 için almaya değer mi BF'de falan katkı sağlar mı acaba?