Diğer Lossless Scaling 1.75$

Senin işine yaramaz.

Rekabetçi oyun oynayacaksan zaten kafadan çıkar Frame Gen teknolojisini.

Kral Frame Gen için minimum önerilen FPS değeri 40 50 falan. 15 FPS ile oynarsan öyle olması normal.

30-40-45 arasi dolasiyordu FPS.

DLSS veya FSR desteklemeyen oyunlara DLSS ve FSR mi ekliyor? FPS sınırlaması olan oyunların FPS sınırlamasını mı kaldırıyor? Ayrıca 60 FPS daha iyi çözünürlükte anime mi izlettiriyor?

Ornegin 30fps oynadığınız emülatör oyununu 60fps yapabiliyor.

Gostermez. Kare hizini arttir.
Anladım kral teşekkür ederim. 2010-2015 arası köyde çektiğim videolar var düşük kalite 360p 480p, bunları 720p felan yapabileceğim bir yol var mı? Ücretli program olsa da alabilirim yeter ki faydası olsun.

Dostlar sizce bu mu yoksa FSR4 kaynak koduysa optiscaler mı? RX 5500 XT 8 GB kullanıyorum tek GPU.

Ayrıca Online ne kadar kötü olur?

Optiscaler'in çalışması için oyunun FSR/DLSS destekli olması lazım bildiğim kadarıyla. LS ise evrenseldir, yeni/eski hemen her oyunda, videolarda çalışabilir.

Refleks gerektiren çoklu oyunlarda (CS gibi) canınızı sıkar, gecikmesi düşük olsa da hissedilir.

Benim için vazgeçilmez haline gelen harika bir yazılım. Önceki mesajlarda bahsedildiği gibi 40 fps minimum gibi düşünülebilir keyif alabilmek için. 30 fps aldığınız bir oyunu ayarları düşürerek 40 fps'ye çıkarabiliyorsanız LS düzgün çalışabilir, çünkü LS aktif olduğunda az olsa da bir miktar yük bindiriyor ekran kartına.

Birçok kez AMD'nin "frame generation" özelliğini denedim çeşitli sürümleriyle ve her seferinde LS çok daha becerikli çıktı, çok daha akıcı. AMD'de o akıcılık hissi zayıftı veya sorunluydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…