Lossless scaling alınır mı?

sadece1eren

Hectopat
Vereceiğim sistemde lossless scaling uygulamasına 2.80 dolar vermek mantıklı mı? Kullanışlı program mı? RTX 3060 Ti OC + AMD Ryzen 5 7500F + XPG 6400 MHz 32CL (2x16) GB.

Sistem özellikleriniz güzel, ekran Hz değeriniz aldığınız FPS'den yüksekse kullanabilirsiniz.

Vereceiğim sistemde Lossless Scaling uygulamasına 2.80 dolar vermek mantıklı mı? Kullanışlı program mı? RTX 3060 Ti OC + AMD Ryzen 5 7500F + XPG 6400 MHz 32CL (2x16) GB.

Program ya bende işe yaramıyor ya da peş para etmez olduğu için alınmaz. Ekran kartına 3-4 kat daha fazla yük bindiriyor hiçbir oyunda da faydasını görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Program ya bende işe yaramıyor ya da peş para etmez olduğu için alınmaz. Ekran kartına 3-4 kat daha fazla yük bindiriyor hiçbir oyunda da faydasını görmedim.
Ya tam ekranda oynuyorsunuz ya da yırtılmalara izin ver kapalı sizde.

Sana kalmış bir şey, ben bir faydasını görmedim açıkçası, Online oyunlarda acınca ultrada 50-60 FPS alırken, program olmadan 70-90 alıyorum.

Oyun FPS'i MSI Afterburner'da gözükmüyor. Açınca fareye sağa sola yapınca bile anlaşılıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…