Lossless scaling alınır mı?

Ben yapmıştım Online oyunlarda daha kötü oldu god fo war AMD destekli bir oyun olduğu için akıcı olabilir.

GTA 5'te 40FPS alıyordum 14 FPS'e sabitledi.
Ghost of tsuşima da 60 70 FPS'i 12FPS'e sabitledi. Ayarları Donanım Arşivi'nin yaptıgı gibi yaptım bir halta yaramadı program. (7 8 oyunda daha denedim hepsinde FPS'i 10 15 arası sabitledi iade ettim)

Oyun içi ayarlarda FPS'yi sabitledin mi peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu programı Hogwarts Legacy'de kullandım. Oyuna gelen yeni güncellemeden sonra crash veriyordu sürekli, tek çözüm Donanım Hızlandırmalı GPU zamanlamasını kapatmak zorunda kaldım. Bunu kapatınca da 60 FPS'te takılmalar oluyordu, bu programı kullandım 110 FPS'ye ulaştım. Arada ufak takılmalar oluyor ama düzeltirler yeni güncellemeler ile.

gt 730 i5 3470 ekran kartım var. Sorun olmaz çalışır değil mi?

Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 sene önce denemiştim hiçbir işe yaramıyordu, ama şu an çok düşük sistemler için yararlı bir program, özellikle FSR tarafında daha da gelişecektir.
Ama 3060'lı bir sistem için bence gerekli değil.

Alınır. Helldivers 2 de fps im 2 kat artti. Hikayeli oyunlarda ise yarayacagini dusunuyorum

Ben Roblox ve Valorant'da test ettim. Ayarlar ekran kartıma göre tamamen uygundu ama çok kötü sonuç aldım. Ekranda motion blur varmış gibi bir efekt oldu. Ayrıca fare gecikmesi acayip arttı. Benim deneyimlerime göre böyle oldu, ama hikayeli oyunlarda belki işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…