Lossless Scaling alınır mı?

osmn32

Hectopat
Daha fazla  
Hesabımda 3 dolar var ya oyun alacağım ya da bu programı laptopum olması gerekenden çok daha düşük performans veriyor. Ekran kartım GTX 1050 Ti bu arttırır umudu var içimde. Kullanacağım oyunlar AC Odyssey, FIFA, Witcher belki BF 1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Al bir dene 2 saat geçmeden beğenmezsen iade edersin.

Online oyunlarda pek performans gösteremiyor ama hikayeli oyunlar için kesinlikle alınır. Ultra ayarlarda oynatabiliyor oyunu.

Kalıcı bir sıkıntı yaratmaz değil mi?

Online oyunlarda pek performans gösteremiyor ama hikayeli oyunlar için kesinlikle alınır. Ultra ayarlarda oynatabiliyor oyunu.

Eğer o kadar varsa gerçekten mutlu eder beni Online ile çok işim yok sadece BF falan zaten.

Kalıcı bir sıkıntı yaratmaz değil mi?
Hayır neden yaratsın ki?
Eğer o kadar varsa gerçekten mutlu eder beni Online ile çok işim yok sadece BF falan zaten.
Ben RDR2'yi orta ve yüksek ayar karışık oynayabiliyordum program sayesinde ultra ayarlarda 120 FPS oynuyorum. Diğer çoğu oyunum içinde geçerli. Online oyunların bazılarında performansı kötü ama.

Hocam ortalama olarak RDR de 30 FPS civarı alıyorum düşükte aynı ayarlarda 60 FPS alabilir miyim o kadar etki eder mi ekran kartına göre değiştiğini de duydum bir de çok fazla yırtık ghosting hissiyatı yaşar mıyım?

Bir manyaklık yapıp CS 1.6'da denedim

(Sonuç: 20 FPS'e kadar düştü.)

Bir manyaklık yapıp CS 1.6'da denedim

Demek o ki CS 1.6 da yaramıyormuş hocam unlost CS 1.6 CFG'den devam ama galiba alacağım olumlu yorum sayısı fazla teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Denemeden bilemeyiz. Bu ayarları dene istersen.

Online oyunlarda çok kötü evet ama hikayeli oyunlar için çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…