Lossless Scaling alınır mı?

YuRiaS

Hectopat
Daha fazla  
Benim ekran kartım RX 6600 işlemcim de Ryzen 5 5500 RDR 2 en iyi ayarları kullanmıyorum ama yüksek ayarları kullanıyorum, genel 45-60 FPS alıyorum, FSR etkinleştirebiliyorum ama bu uyulama FSR'ın geliştirilmiş haliyse ve daha az bozulama daha yüksek FPS veriyorsa Ultra ayarlarda bu uygulamayı kullanmak istiyorum, ona göre alacağım sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Al, dene, beğenmezsen iade et.

Bu sistem için gerek yok bence.

RDR 2 de en yüksek ayarlarda oynarım belki diye dedim denemedim ama arkadaşım benden birazcık daha iyi bir sistemle en yüksek ayarlarda 15 FPS alıyordu belki 45'e falan çıkarırsa en yüksek ayarlarda oynamak için alırım alırsam.

RDR 2 de en yüksek ayarlarda oynarım belki diye dedim denemedim ama arkadaşım benden birazcık daha iyi bir sistemle en yüksek ayarlarda 15 FPS alıyordu belki 45'e falan çıkarırsa en yüksek ayarlarda oynamak için alırım alırsam.

1080p çözünürlükte mi oynuyorsun hocam?

Bu sistem 1080p native Ultra ayarlarda çok rahat oynatır 50-60 FPS ile, neden o kadar düşük FPS alıyorsun anlamadım.

Bazı özellikler Ultra da ama neredeyse yarısından çoğu yüksek ayarlarda belki FSR açıp ultraya alırsam fazla kasmayabilir ama kaliteyi de çok düşürmek istemiyorum

FSR kapalı şekilde 50-60 FPS alman lazım normalde. AMD Radeon RX 6600 Review - Great for 1080p Gaming

İşlemci zayıf olsa ondan diyeceğim ama işlemci de iyi bu hikayeli oyunlar için. RAM çift kanal mı tek mi?

RAM çift kanal 8x8 fakat benim arkadaşım Ryzen 5 5600 RX 6700 XT 2K çözünürlük ile 15 FPS alıyorsa her şey ultrada benim 50 alabilmem biraz garip bir durum neden böyle acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı