Arkadaşlar merhaba 3060 8 GB ekran kartım var Lossless Scaling Steam'de indirime girmiş. FPS güzel artıyor ama input girme durumu varmış. Hikayeli oyunlar için düşünüyorum alınır mı?
Arkadaşlar merhaba 3060 8 GB ekran kartım var Lossless Scaling Steam'de indirime girmiş. FPS güzel artıyor ama input girme durumu varmış. Hikayeli oyunlar için düşünüyorum alınır mı?
Neden öyle dediniz hocam?0.10 dolar olsa bile alınmaz böyle uygulamaların ücretsiz olması lazım.
Evet hocam duydum onu da peki alınır mı bu fiyataEğer satın alacaksanız X2'den sonrasını kullanmayın gecikme hissediliyor çünkü.
Teşekkürler hocam tavsiye için.1650 ömrünü yitirmeden önce kullanıyordum. Gerçekten oynanmayacak FPS değerlerinden akıcı bir deneyim sunuyor. Lag biraz var fakat sorun olacağını sanmıyorum.
Fark edilebilir seviyede mi yoksa çok az mı hocam?Lag yapıyor ama değer.
Teşekkürler hocamAlınır da kullanılır da. Hikayeli oyunlarda kullandım genel olarak ve oldukça başarılı. 1600 AF ile 3070 kullanırken bazı üç beş oyunda sıkıntı oluyordu, bu araç sağ olsun çatır çatır oynattı.
RX 580 ile RDR2'yi yüksek grafiklerde oynamamı sağlamıştı. Normalde 25-30 FPS alırken bu program sayesinde 50-70 arası alıyordum. Kesinlikle alınır. 2X yapın. Orijinali gibi oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.