Lossless Scaling alınır mı?

KesiciYt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 3060 8 GB ekran kartım var Lossless Scaling Steam'de indirime girmiş. FPS güzel artıyor ama input girme durumu varmış. Hikayeli oyunlar için düşünüyorum alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 580 ile RDR2'yi yüksek grafiklerde oynamamı sağlamıştı. Normalde 25-30 FPS alırken bu program sayesinde 50-70 arası alıyordum. Kesinlikle alınır. 2X yapın. Orijinali gibi oluyor.
Oyunun kendisinde zaten FSR var ne gerek var.

Evet input lag oluyor, fakat bu hikayeli oyunlarda çok sorun olmaz. Özellikle PC'nin kaldırmadığı oyunlarda gayet kullanışlı. Film dizi izlerken de kullanıyoruz, o konuda da gayet iyi.

Geçen gün aldım, kartınız Frame Gen ve FSR destekliyorsa muhtemelen ihtiyaç duymazsınız ama eski, nostalji oyunları oynuyorsanız pencereyi tam ekran yapma vs. özellikleri aşırı kullanışlı. Zaten aşırı ucuz 2.5 dolar, alıp deneyin 2 saat içinde iade edebilirsiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…