Lossless scaling amacı nedir?

cetincant

Hectopat
Lossless scaling anladığım kadarıyla FPS arttırması gerekiyor ama denediğimde FPS azaltıp, orijinal FPS'imden biraz daha düşük olacak şekilde arttırıyor.
Mesela ETS 2 yüksek ayarlarda 30 FPS alırken denedim FPS 10 oldu 25'e arttırdığını söyledi sistem zaten 30 alıyordu. Belki amacı farklıdır diye grafikleri çok düşürdüm 100 FPS alırken çalıştırdım 45 FPS oldu 70 80 yaptığını söyledi zaten donanımın verdiği "gecikmesiz" 100FPS program ayarlarını YouTube'daki videolardan yaptım ayar yanlış diyenler doğru ayarı paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Laptop kullanıyorsan ayarlarken ekran kartını seç. Ancak sanırsam ekran kartın çok eski ise yine çalışmıyor.

Laptop kullanıyorsan ayarlarken ekran kartını seç. Ancak sanırsam ekran kartın çok eski ise yine çalışmıyor.
Cpu Ryzen 3 3250u Ekran kartım yok dahili Vega 3 var.

Yazılımın donanımdan düşük performans vermesini aklım almadı.

Cpu Ryzen 3 3250u Ekran kartım yok dahili Vega 3 var.

Yazılımın donanımdan düşük performans vermesini aklım almadı.
Bu uygulama 2 isi yapabiliyor:
1 - Goruntu olcekleme.
2 - fps olusturma.

Goruntu islemek ekran kartinin isidir. Ayni sekilde fps olusturarak fps boostlama isi de ekran kartinin isidir.

Fps olusturma (en sagdaki ayar) genel olarak cogu bilgisayarda stabil calismiyor. En basitce kullanmanizi onermiyorum kapali tutun o ayari.

Gorutnu olcekleme icin ise AMD FSR veya LS1 kullanin. Kesin olarak ise yarayacak diye bir sey diyemem sonucta ekran kartiniz bu isleri halledebilecek kadar guclu degil. Ha bir de AMD FSR ve LS1 yakin zamanda cikan yeni yapimlar icin kullanilmasi tavsiye ediliyor. Piksel piksel grafiklerde oyunlar (minecraft, teardown, metal slug vs.) icin integer veya nearest neighbour oneriliyor.

Bazılarında işe yarıyor bazılarında yaramıyor bende crack olmasına rağmen işe yaradı FPS 2 kat arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…