Lossless scaling APU sistemde iş yapar mı?

Makaleler
5
Arkadaşlar, selamlar. Bunun tam olarak hangi sistemlerde iş yaptığını anlayamadım. 8 GB RAM ve 4300U bir APU sistemde ne kadar işe yarar? Yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar, selamlar. Bunun tam olarak hangi sistemlerde iş yaptığını anlayamadım. 8 GB RAM ve 4300U bir APU sistemde ne kadar işe yarar? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu programı doğru bir şekilde kullanabilmeniz için, eğer hangi oyunda kullanacaksanız bilgisayarınız o oyunda en az 30 FPS vermesi gerekiyor. Yoksa ben işe yarar diye biliyorum.

Oynamak istediğiniz oyuna girip ayarlardan sabit 30FPS ayarlayın. Eğer sabit almıyorsanız iş yapmaz. Program ayarları için aşağıda bıraktığım linkteki videoyu izleyip yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de hocam APU sistemlerde tam performans almak için çift kanallı RAM kullanmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…