Lossless Scaling artık çalışmıyor

EYPROTR

Decapat
Ben 1 ay önce filan format atmıştım. Ondan önce Lossless Scaling çalışıyordu, fakat formattan sonra çalışmamaya başladı. Bende regeditten Lossless Scaling'le ilgili bir şey sildim kendisi tekrar yüklesin diye fakat çalışmıyor.
Sol üstte 147/143 FPS yazıyor fakat Steam'in FPS göstergesindeki FPS kadar gibi gözüküyor. Steam'inkinde 50FPS filan diyor.
Çözümü var mı, bilen yazabilir mi?

Lossless üzerinden V-Sync kapattıığımda ise 625/624 FPS yazıp 1FPS oluyor oyun.

Son düzenleme:
ben iobit uninstaller kullanıyorum ama siz lossles sacling dosya konumu aç diyip manual olarak siz silin hem siz steamden almışsınız ordanda silebilirsiniz

Ben 1 ay önce filan format atmıştım. Ondan önce Lossless Scaling çalışıyordu, fakat formattan sonra çalışmamaya başladı. Bende regeditten Lossless Scaling'le ilgili bir şey sildim kendisi tekrar yüklesin diye fakat çalışmıyor.
Sol üstte 147/143 FPS yazıyor fakat Steam'in FPS göstergesindeki FPS kadar gibi gözüküyor. Steam'inkinde 50FPS filan diyor.
Çözümü var mı, bilen yazabilir mi?

Lossless üzerinden V-Sync kapattıığımda ise 625/624 FPS yazıp 1FPS oluyor oyun.

Arkadaşlar sorunu çözdüm:
1- Steam'den sağ tıklayıp kaldır dedim.
2- regeditten her bir kategoriden lossless diye arattım ve Lossless Scaling ve ths ile ilgili her şeyi sildim.
3- yeniden başlattım ve Lossless'i yükledim.
4- oyuna girdiğimde düzelmişti. (şimdi FPS = 55/110 oldu. Önceden 146/144 dü ve 50FPS gibi şimdi ise düzelmiş durumda).

Cevap olarak işaretleyemiyor muyuz?

Arkadaşlar sorunu çözdüm:
1- Steam'den sağ tıklayıp kaldır dedim.
2- regeditten her bir kategoriden lossless diye arattım ve Lossless Scaling ve ths ile ilgili her şeyi sildim.
3- yeniden başlattım ve Lossless'i yükledim.
4- oyuna girdiğimde düzelmişti. (şimdi FPS = 55/110 oldu. Önceden 146/144 dü ve 50FPS gibi şimdi ise düzelmiş durumda).

Cevap olarak işaretleyemiyor muyuz?

Kendi mesajını olmuyor herhal

Technopat Haberler

Geri
Yukarı