Lossless Scaling ayar tavsiyesi

818582

Attopat
Merhaba 4060 ekran kartım var (DLSS özelliği için belirtiyorum.) Lossless Scaling de hangi ayarları kullanırsam daha iyi performans alırım?

Merhaba 4060 ekran kartım var (DLSS özelliği için belirtiyorum.) Lossless Scaling de hangi ayarları kullanırsam daha iyi performans alırım?
Lossless Scaling DLSS desteklememekte. Eğer oyun destekliyorsa ayarlarından açabilirsiniz.

Hocam senin kartın Lossless Scaling ihtiyacı yok DLSS var zaten neredeyse tüm oyunlarda.

Hiç gerek yok LS kullanmana, zaten sana sunacağı her özelliğe sahip bir ekran kartına sahipsin. Boş yere kullanırsan gereksiz şekilde ms artışın olur ve gecikme yaşarsın durduk yere

Hepinize teşekkür ederim aklımda soru işaretleri kalmıştı bunu giderdiğiniz için teşekkür ederim.

2X de kullan 3X de çok görüntü bozukluğu oluyor ve FSR de kullanmani tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…