Program oyunu seçmiyor zaten, ekrandaki en üstteki görüntüyü seçiyor bu nedenle windowed veya borderless olması gerekiyor oyunun. Eğer programın fps değerleri doğru görünmüyorsa bu ekranın en üstte farklı bir program veya overlay olabileceği anlamına geliyor. FPS'ini sınırlamak için hangi programı kullanıyorsun?
Aslında ilk denediğimde fps sabitlememiştim bile çalışmıştı, sonrasında çalışmadı. RTSS ile fps sabitleyip denedim yine çalışmadı. RDR`de ise fps sabitlemeden çalışıyor.
Aslında ilk denediğimde fps sabitlememiştim bile çalışmıştı, sonrasında çalışmadı. RTSS ile fps sabitleyip denedim yine çalışmadı. RDR`de ise fps sabitlemeden çalışıyor.
Muhtemelen Windows güncelleştirmesinden dolayı o olabilir. güncelleştirmeyi ayrı göremediğinden dolayı Windows'unu ayın 10'undan önceki bir tarihe çekerek tekrar deneyebilirsin. FPS sabitlemen lazım bu arada her oyunda, bu kullanım şartlarından biri.
Muhtemelen Windows güncelleştirmesinden dolayı o olabilir. güncelleştirmeyi ayrı göremediğinden dolayı Windows'unu ayın 10'undan önceki bir tarihe çekerek tekrar deneyebilirsin. FPS sabitlemen lazım bu arada her oyunda, bu kullanım şartlarından biri.
AMD grafik sürücüsü uygulamasında ekran kaydetme gibi bir seçenek var, AMD sürücüsü oyunları kaydediyor yani oynarken o özelliği kapatınca düzeldi. Şimdi laptoptayım detaylı anlatamıyorum bir bakın bulamazsanız ss gönderebilirsiniz.
Burada gördüğün ReLive (yayın ve kayıt) ile ilgili ayarlardan kapatabildiklerinin hepsini kapatman gerekiyor. Aynı zamanda sorun çözülmezse adrenalin üzerinde "kayıt", "yayın" veya "relive" gibi kısayol tuşları bulunuyor bu tuşları da kaldırırsan da bu özellik kendisini kapatabiliyor.