Lossless scaling uygulamasını az önce aldım ve açtım ETS 2 oyununda kullanmak için ayarları yaptım pencereli moda aldım. ETS 2 de 50 FPS alıyordum fakat uygulamayı açtığımda FPS'i 20'ye düşürdü nasıl çözebilirim? Ayarlar fotograftaki gibi.
Lossless scaling uygulamasını az önce aldım ve açtım ETS 2 oyununda kullanmak için ayarları yaptım pencereli moda aldım. ETS 2 de 50 FPS alıyordum fakat uygulamayı açtığımda FPS'i 20'ye düşürdü nasıl çözebilirim? Ayarlar fotograftaki gibi.
Tam konuya hakim değilim ancak aynı sorunu eski bilgisayarımda bende yaşıyordum ekran kartı 610M filandı şu an yeni bilgisayarda denedim. (3050) çalışıyor sanırım bazı kartlar uygulamayı kaldırmıyor olabilir mi?
Aynı şekilde RX560 ile hatred'da ultrada 40 fps alıyorum açtığım zaman fps 15 yada 20'ye düşüyor komedi. Bu sorunun çözümünü bilen varsa bilgilendirmesi güzel olur.
Aynı şekilde RX560 ile Hatred'da ultrada 40 FPS alıyorum açtığım zaman FPS 15 ya da 20'ye düşüyor komedi. Bu sorunun çözümünü bilen varsa bilgilendirmesi güzel olur.
Aynı durum bende de var. Ekran kartı RX550 sorunu gördüğüm çoğu kişide RX serisi AMD ekran kartı kullanıyor. Programı açmadan önce 160 FPS alıyorum açtıktan sonra 300 FPS'lere kadar çıkıyor. Fakat 5 sn sonra 30a düşüyor ve öyle kalıyor. AMD ayarlarından sorunun çözümünü bulabilen varsa iyi olur.
Lossless Scaling uygulamasını az önce aldım ve açtım ETS 2 oyununda kullanmak için ayarları yaptım pencereli moda aldım. ETS 2 de 50 FPS alıyordum fakat uygulamayı açtığımda FPS'i 20'ye düşürdü nasıl çözebilirim? Ayarlar fotograftaki gibi.
Aynı durum bende de var. Ekran kartı RX550 sorunu gördüğüm çoğu kişide RX serisi AMD ekran kartı kullanıyor. Programı açmadan önce 160 FPS alıyorum açtıktan sonra 300 FPS'lere kadar çıkıyor. Fakat 5 sn sonra 30a düşüyor ve öyle kalıyor. AMD ayarlarından sorunun çözümünü bulabilen varsa iyi olur.