Lossless Scaling CS2'de işe yarıyor mu?

ubtrack

Centipat
Daha fazla  
Fazla hikayeli oyun oynamayacağım, eski Hitman oyunları ve Batman Arkham serisini oynamayı düşünüyorum. Onları da sistemim kolayca açar diye düşünüyorum. CS2 de şu an 130-140FPS arası alıyorum maçlarda. Lossless Scaling alsam ne değişir sizce almaya değer mi CS2 için?

Valorant CS gibi oyunlarda yaramıyor.

Online oyunlar da acmanizi önermem. Ban yiyebilirsiniz.

Online oyunlar da acmanizi önermem. Ban yiyebilirsiniz.
Online oyunlarda Lossless Scaling yüzünden ban yeme gibi bir konu söz konusu değil. Lossless Scaling ekran kayıdı almak ile aynı prensipte çalışıyor. Oyunlara herhangi bir kod enjekte etmiyor. Ancak online oyunların kullanım şartlarında kernel seviyesinde Anti-Cheat bulunuyor ve de özellikle Lossless Scaling'e izin verilmez yazarsa ban yeme durumu olabilir, lakin bu ekran kayıdı almak veya ekran görüntüsü çekmek ban sebebidir demeye eşdeğer olur.
Competitive oyunlarda Lossless Scaling'in frame generation özelliğini kullanmanı tavsiye etmem. Kullanabilirsin ve işe yarar ancak frame generation doğasından dolayı input lag dediğimiz tuşlama gecikmesi ekliyor. CS ve Valorant gibi oyunlarda bu gecikme performansını etkiler.

Bununla birlikte frame generation özelliğini sorunsuz kullanabilmek için en az rx580 veya gtx1060 seviyesinde bir ekran kartına sahip olman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…