Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Dün Lossless Scaling aldım fakat hiçbir oyunda FPS arttırmıyor. Sorun ben de mi anlamadım, bütün ayarları denedim en fazla normalde aldığım FPS'e denk getirdi bir tık yukarı çıkarmadı. Böyle bir sorun yaşayıp çözebilen var mı?
Dün Lossless Scaling aldım fakat hiçbir oyunda FPS arttırmıyor. Sorun ben de mi anlamadım, bütün ayarları denedim en fazla normalde aldığım FPS'e denk getirdi bir tık yukarı çıkarmadı. Böyle bir sorun yaşayıp çözebilen var mı?
KS KS Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #11 ezelaaa dedi: Hocam tam olarak GPU'yu nereden seçtin anlamadım, bende alacağımda bu sorunu yaşarsam bende çözümü uygularım. Genişletmek için tıkla... Sağ tarafta aşağı biraz indiğinde görürsün. Artı 0 Eksi
ezelaaa dedi: Hocam tam olarak GPU'yu nereden seçtin anlamadım, bende alacağımda bu sorunu yaşarsam bende çözümü uygularım. Genişletmek için tıkla... Sağ tarafta aşağı biraz indiğinde görürsün.
P pixx Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #12 Aynı sorun bende de vardı. Sistemim 1660 Super. Windows'u güncelleyerek bende sorun çözüldü. Umarım işinize yarar. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de vardı. Sistemim 1660 Super. Windows'u güncelleyerek bende sorun çözüldü. Umarım işinize yarar.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #13 nickimi kedi7 dedi: Intel Iris Xe var bende az önce denedim hiçbir şekilde FPS artmadı aksine düştü iade ettim mecburen Genişletmek için tıkla... Oyun haricinde denedin mi Artı 0 Eksi
nickimi kedi7 dedi: Intel Iris Xe var bende az önce denedim hiçbir şekilde FPS artmadı aksine düştü iade ettim mecburen Genişletmek için tıkla... Oyun haricinde denedin mi