Yok, zaten daha yüksek fps almanız hiçbir şeyi değiştirmez.Lossless Scaling uygulamasında FPS'im monitörümün herzine eşitleniyor bunu arttırmanın bir yolu var mı?
Yok, zaten daha yüksek FPS almanız hiçbir şeyi değiştirmez.
Hocam 144 Hz monitörle 200 FPS aldığınızda mantıken 144 FPS ile oynamaz mıyız?Değiştirir.
Hocam 144 Hz monitörle 200 FPS aldığınızda mantıken 144 FPS ile oynamaz mıyız?
Hayır 200 FPS ile oynarsınız ekran 144 Hz diye FPS 144 olacak diye bir şey yok tam olarak adını bilmiyorum ama 144 FPS ile oynarken 200 FPS ile oynarkenki akıcılığı alamazsınız. 2016 civarı 59 Hz laptopumla Minecraft'ı 60'a sabitleyince akıcı gelmiyordu FPS'i sınırsız yapıp 120-130 alırken çok akıcı geliyordu örneğin. (anlık geçmişe daldım kusura bakmayın)
Peki değiştirmenin bir yolu var mı?
Hocam anılara dalmanızda sıkıntı yok ama dediğiniz şey çok saçma değil mi? Size akıcı gelmesinin sebebi 60 FPS'e sabitlediğinizde bazen 40-50 FPS vermesinden dolayıdır. Hz değeri monitörün saniye başına gösterebildiği kare değil midir?Hayır 200 FPS ile oynarsınız ekran 144 Hz diye FPS 144 olacak diye bir şey yok tam olarak adını bilmiyorum ama 144 FPS ile oynarken 200 FPS ile oynarkenki akıcılığı alamazsınız. 2016 civarı 59 Hz laptopumla Minecraft'ı 60'a sabitleyince akıcı gelmiyordu FPS'i sınırsız yapıp 120-130 alırken çok akıcı geliyordu örneğin. (anlık geçmişe daldım kusura bakmayın)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.