Lossless Scaling FPS düşürüyor

aaetad

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3090
Bugün Lossless Scaling satın aldım. Ayarları yaptım ama FPS artacağına düşüyor. Ne yapmam lazım? Lossles Scaling kapalıyken oyunda 50-55 FPS alıyorum. Açtığımda hissiyatı 20-30FPS düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 ile denedim bende aynı problemi yaşadım. Uygulama biraz daha güncel kartlarda sorunsuz çalışıyor olabilir.

Program henüz tam düzgün çalışmıyor galiba. Eski kartlardan öte yeni nesil bazı kartlarda da düzgün çalışmıyor. Ancak bende RTX 3060 ile verimli çalışıyor.

Dun ben de crackli versiyonu yukleyip deneyeyim dedim ve tek sorun ekran kartinizin eski olmasi degil. Eski ekran kartiniz varsa frame generation (kare olusturma) ayarini kapatin. Yeni yapimlar icin upscaling metodunu AMD FSR veya LSR1 yapin. Eger oyununuz piksel piksel (minecraft, teardown veya metal slug) grafikleri varsa o zaman upscaling metodunu integer veya nearest neighbour olarak ayarlamaniz daha iyi olacaktir.

Ha bu arada frame generation bazi yeni ekran kartlarinda da fps dalgalanmalarina sebep oldugu icin RivaTuner gibi fps limitleyici uygulamalari kullananlar da varmis.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı