Lossless Scaling FPS düşürüyor

Uppsilon

Hectopat
Daha fazla  
Lossless Scaling hem FPS düşürüyor hem de görüntüyü kötüleştiriyor bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, Kullanmayarak. İyi akşamlar.
(Bazı oyunlarda olabiliyor sanırım farklı oyunda denediniz mi?)

Lossless Scaling hem FPS düşürüyor hem de görüntüyü kötüleştiriyor bunu nasıl çözebilirim?

Ayarları tam yaptığınızdan emin misiniz? Zaten kare arttığı için ne kadar da olsa görüntüyü bozar öyle övüldüğü gibi büyülü bir şey değil.

Hocam hiç gerek yok böyle uygulamalara bence ne olduğu belirsiz bir şey. Kullanmayın.

Uygulama bazı oyunlarda mükemmel iş yapıyor. Ör. Arma 3, optimizasyon olmadığı için oyunda 1660S ile 40 FPS alıyorum. Program ile 80-100 arası görüp gerçekten zevkle oynuyorum.

Program henüz tüm kartlarda verimli çalışmıyor. Bende RTX 3060 var, test için kullanmıştım programı, işe yarıyordu. Ekran kartı modeliniz nedir ayrıca?

Program henüz tüm kartlarda verimli çalışmıyor. Bende RTX 3060 var, test için kullanmıştım programı, işe yarıyordu. Ekran kartı modeliniz nedir ayrıca?

Sanırım şu an NVIDIA tarafında en az 1050 civarı bir karta, AMD tarafında ise RX460 tarzında bir kart gerekiyor.

Sanırım şu an NVIDIA tarafında en az 1050 civarı bir karta, AMD tarafında ise RX460 tarzında bir kart gerekiyor.
Evet. GTX 1050 olmasa da GTX960 ayarında bir kart da yeterli olur. AMD kanadında RX400 serisi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…