H haruns22 Zeptopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar Lossless Scaling'de bu problemi yaşıyorum. FPS'i 30 veya 60'a sabitlememe rağmen böyle oluyor. Monitörüm 144 Hz. FPS Hz'nin üstüne çıktığı için oyun 10 20 FPS oluyor oyunu pencerelide açıyorum. YouTube'da bulamadım sorunu.
Arkadaşlar Lossless Scaling'de bu problemi yaşıyorum. FPS'i 30 veya 60'a sabitlememe rağmen böyle oluyor. Monitörüm 144 Hz. FPS Hz'nin üstüne çıktığı için oyun 10 20 FPS oluyor oyunu pencerelide açıyorum. YouTube'da bulamadım sorunu.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Vsync açarsan monitörün hzine sabitler. Limiter koyduysan vsync kapat.
H haruns22 Zeptopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 dreambullet dedi: Vsync açarsan monitörün hzine sabitler. Limiter koyduysan vsync kapat. Genişletmek için tıkla... Evet kapalı deniyorum ama yinede aynı sonuç. Rtss ilede sabitledim yine olmadı.
dreambullet dedi: Vsync açarsan monitörün hzine sabitler. Limiter koyduysan vsync kapat. Genişletmek için tıkla... Evet kapalı deniyorum ama yinede aynı sonuç. Rtss ilede sabitledim yine olmadı.
wfurkan7 Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 8 24 Haziran 2025 #4 haruns22 dedi: Evet kapalı deniyorum ama yine de aynı sonuç. RTSS ile de sabitledim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum, sorunu çözebildiniz mi acaba?
haruns22 dedi: Evet kapalı deniyorum ama yine de aynı sonuç. RTSS ile de sabitledim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum, sorunu çözebildiniz mi acaba?