Lossless Scaling GT ekran kartı serilerinde çalışır mı?

Modeline göre değişir. Shader/CUDA çekirdeklerine hesaplatıyor bunları yüksek olmalı. GPU frekans hızları da yüksek olmalı.

Mesela benim Vega 6 laptopumda hiç iş görmüyor ama 4060 Ti GPU'mda çok iyi.

Bütün kartlarda çalışıyor benim eski laptopumda HD 620 var onda bile çalıştı 10 20 FPS arttı sende de belli bir fark olur.
bilmiyorum belki belli olmaz

Modeline göre değişir. Shader/CUDA çekirdeklerine hesaplatıyor bunları yüksek olmalı. GPU frekans hızları da yüksek olmalı.

Mesela benim Vega 6 laptopumda hiç iş görmüyor ama 4060 Ti GPU'mda çok iyi.
bende gt varda pek kullanmiyom öylesine sordum yani

Sizce bir performans verir mi?
Lossless Scaling programının framegen özelliğinin sorunsuz olması gerektiği gibi çalışması için ekran kartının Steam sayfasında sağdaki tavsiye edilen gereksinimlerde yazılı gtx1060 veya rx580 eşdeğeri veya üzeri seviyede olması gerekiyor. GT veya GTX olması farketmiyor.
1722106398304.png

Daha eski kartlarda da çalışıyor ancak bu kartlar frame generation teknolojisini kullanabilecek yapıya ve güce sahip değiller. Bu sebeple normalde olduğundan çok daha fazla güç kullanarak frame generation yaratmaya çalışıyorlar. Bu da x2 seçeneği ile programı kullansan bile açtığın anda fps düşmesi veya tam olarak 2 katına çıkmaması gibi sonuçlar doğuruyor.

Lossless Scaling programının framegen özelliğinin sorunsuz olması gerektiği gibi çalışması için ekran kartının Steam sayfasında sağdaki tavsiye edilen gereksinimlerde yazılı gtx1060 veya rx580 eşdeğeri veya üzeri seviyede olması gerekiyor. GT veya GTX olması farketmiyor.
Eki Görüntüle 2265992
Daha eski kartlarda da çalışıyor ancak bu kartlar frame generation teknolojisini kullanabilecek yapıya ve güce sahip değiller. Bu sebeple normalde olduğundan çok daha fazla güç kullanarak frame generation yaratmaya çalışıyorlar. Bu da x2 seçeneği ile programı kullansan bile açtığın anda fps düşmesi veya tam olarak 2 katına çıkmaması gibi sonuçlar doğuruyor.
yani gt 710 veya gt 210 olsa bile yarar mı yani?

yani gt 710 veya gt 210 olsa bile yarar mı yani?
"Steam sayfasında sağdaki tavsiye edilen gereksinimlerde yazılı gtx1060 veya rx580 eşdeğeri veya üzeri seviyede olması gerekiyor." En kötü durumda ayarlardan son derece kısılsa bile en az 3GB VRAM gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı