Steam Lossless Scaling iade edilmiyor

metzzz

Centipat
Daha fazla  
Oncelikle merhaba. Steam uzerinden oyun oynarken FPS'im artsin diye Lossless Scaling uygulamasini aldim. Ama FPS'im artmasinin yerine dustu ve bende iade etmeye karar verdim.

Steam destege iade yollayinca sorgusuz sualsiz iade talebimi reddettiler. Uygulama surem 11 dk ve 09/08/24 tarihinde aldim. Ona ragmen iade talebim reddediliyor. Nasil iade edebilirim? Bilgisi olan yardim edebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reddedildiyse yapacak bir şey yok tekrar istek atın.
Çok fazla iade yaptınız mı son zamanlarda?
Şahsen iade etmenizi tavsiye etmem geliştirilmeye devam ediliyor uygulama, geliştirildikçe performans iyileştirilmeleri yapılacaktır.

En son 25 Haziranda iade yaptim. Eger duzelir diyorsaniz bekletiyim.

En son 25 Haziran'da iade yaptim. Eger duzelir diyorsaniz bekletiyim.

Şahsen düzeleceğini düşünüyorum şimdi 4X modu gelecekmiş ancak o konu da çok umitli değilim 2X geliştirilse yeter.
En son 25 Haziran'da iade etmişsiniz ancak ne kadar sıklıkla iade ediyorsunuz, 10 oyundan 6 tanesini iade ediyorsanız reddedilmesi normal sistemi kötüye kullandığınız için.

Soyle diyim genellikle indirim zamanlarinda oyun alirim yilda en fazla 3-2 kez iade yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…