Lossless Scaling için dev bir güncelleme geliyor

@eminsahin153
Lossless Scaling LSFG X4 mod test The Witcher 3 60FPS--->240FPS
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi 2X denedim 42 olan FPS'i 50 yaptı ve de o da git gelli umarım 4X düzgün çalışır.
Lossless Scaling LSFG X4 mod test The Witcher 3 60FPS--->240FPS
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güçlü sayılabilecek bir sistemim var aslında. 7500F 4070 kullanıyorum. Elden ringde fps kilidi var. Sabit 60fps alamıyorum. Çeşitli modlar kurdum, dlss fps kilidi açma vs yine beklediğim gibi olmadı. Lossless scaling ile x2 modunda 120fps oynuyorum. Uygulama mükemmel çalıştı benim için. X2 modunda pek bir input lag da hissetmedim. X3te gecikme fazla ama x2de oldukça güzel durumda

Ultra 2K çözünürlükte 50 FPS aldığım BeamNG Drive oyununda anlık drop yaşattı bana 2X modunda, şahsen isterse 100X gelsin laglı ve droplu bir oyun yaşayacaksam hiçbir anlamı yok, burada ki olay 3-5X yapmak değil gecikmeyi azaltmak.

Ekran tazeleme hizina gore yukseltiyor diye biliyorum. Monitorum eski tazeleme hizim dusuk. Bunu duzelttiler mi acaba guncellemeyle bari duzeltseler.

Şu mouse çevirince karakteri kaybolan tek ben miyim evet FPS güzel arttıyor fakat mouse hızlı çevirdiğim zamanlar karakter yavaş yavaş kaybolup geliyor.

Şu mouse çevirince karakteri kaybolan tek ben miyim evet FPS güzel arttıyor fakat mouse hızlı çevirdiğim zamanlar karakter yavaş yavaş kaybolup geliyor.
Evet eldende oldu, ghost of tsushimada oldu. Ama gamepad ile oynadığımda olmuyor. Biraz sistemin yetersizliğiyle ilgili bence. Çünkü lossless da gpu kullanıyor bu kareleri arttırmak için. Oyunda en az 30 fps almak lazım.

Rtx 3050 uzerinde test ettim, 3x muhabbetinde bile hakiki şekilde, 3x yapmıyor, önce temel fps'i %30-%40 düşürüp, bu halıhazırda düşürülmüş değeri 3x yapıyor. 3x falan yok, iluzyondan ibaret.

Rtx 3050 uzerinde test ettim, 3x muhabbetinde bile hakiki şekilde, 3x yapmıyor, önce temel fps'i %30-%40 düşürüp, bu halıhazırda düşürülmüş değeri 3x yapıyor. 3x falan yok, iluzyondan ibaret.
Ben 4070le sadece elden ringde denedim. 2x de 3x de çok düzgün çalışıyor. Sistemden sisteme de farkediyor olabilir

FPS'yi 30 sa sabitledim zaten öyle oynuyorum FPS'yi güzel katlıyor tek sorun o fareyi çevirince karakter bir sapıtıyor onun çözümünü keşke çözseler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…